Doživite sjaj kamena uz Stone Art Design

Objavljeno: 25.1.2019. 9:20

Pri renoviranju postojećeg prostora ili uređenju novog, često se postavlja pitanje kako dom učiniti atraktivnijim i glamuroznijim. Ono što se u posljednje vrijeme izdvaja kao neizostavan dio dekoracije u interijeru i ekterijeru doma su zasigurno dekorativne zidne obloge,a u izboru svakako prednjači dekorativni kamen.
Estetika, kao i kvaliteta dekorativnog kamena, od iznimne su važnosti te njima pridajemo najviše pozornosti. Dizajn i boja dekorativnog kamena donose svježinu i osjećaj prirode u Vaš dom te mu daju posebnu čar. Prednost ovog proizvoda je što se može koristiti na različitim površinama. Ukoliko razmišljate o dekorativnom  kamenu u vlažnim prostorijama, kupaonicama i saunama te vanjskom dekorativnom kamenu koji je izložen suncu, kiši i snijegu, važno je obratiti pozornost na otpornost na atmosferske utjecaje. Svakako bismo istaknuli važnost toniranja dekorativnog kamena jer dobiti ton boje koji će odoljevati vremenenu i atmosferskim utjecajima nije nimalo jednostavan zadatak. Također, važno je obratiti pozornost na površinu kamena. Ako je ona glatka, bez mikropukotina i nabora, uvelike olakšava proces čišćenja i održavanja. S obzirom na trenutne stilove uređenja prostora, dekorativni kamen možemo pronaći u svim dijelovima stana.Ukoliko želite svom stanu dati dašak glamura, Stone Art Design u svojoj ponudi, ovisno o plohi i dizajnu kamena, ima čak tri linije dekorativnog kamena.

MODERN line serija
Odličan je izbor za uređenje većih zidnih površina gdje se želi postići izgled snažne konstrukcije. Već pri dnevnom svijetlu lijepo se vidi odraz sjene što dodatno pojačava dojam dubine, a uz ambijentalnu rasvijetu dobiti ćete pravi WOW efekt.
Serija je kreirana kako bi bila primjenjiva u moderno uređenim prostorima. Dizajn je blagih, lagano zakrivljenih linija dubljeg reljefa i glatkih ploha. Linija sadrži četri pravokutne pločice istih dimenzija, različitog reljefnog uzorka. Upravo takva kombinacija savršena je za postizanje željenog izgleda uz zadržavanje jednostavnosti postavljanja, što u konačnici znači niže troškove postave.


EXCLUSIVE line serija
Ova serija nudi dvije opcije - exclusive line A i exclusive line B.
Obje izvedenice ove serije odlikuju pravilne linije koje prate same obrise pločica. Namijenjene su ekskluzivno uređenim interijerima i eksterijerima. Odličan su izbor za dekoraciju u urbanim vilama, objektima dizajniranima za elitni turizam i sličnim projektima. Opcija A pogodnija je za veće plohe. Njena posebnost je što dolazi u samo jednom reljefnom obliku, a matematički je precizno proračunata tako da nema ponavljanja.  Opcija B manjih je dimenzija i dolazi u četiri pravokutne pločice istih dimenzija i različitog reljefnog izgleda. Pogodnija je za oblaganje manjih površina.
Ova serija odgovor je za one koji traže više, a mogućnosti su neograničene. Odlično izgledaju s dodatkom završnih efekata, a moguće ih je postavljati i vertikalno.

SHARP line serija
Podijeljena je na dvije opcije - sharp line A i sharp line B.
Sharp line je serija grubih linija i oštrijih rubova koji vjerno oponašaju izgled prirodnog kamena. Serija je dizajnirana u manjim pravokutnim pločicama, manje debljine što joj osigurava manju masu, a samim time i širu primjenu. Odličan je izbor za dekoraciju manjih ploha, npr. stupova ograda, dimnjaka i slično. Opcija A sastoji se od čak 6 pravokutnih pločica istih dimenzija različitog reljefa. Unatoč manjoj masi i manjim dimenzijama, pločice su zadržale prilično uvjerljivu dubinu kada je reljef u pitanju.

Stone Art Design d.o.o. osvježenje je na području zidnih obloga i . Omjer cijene i kvalitete, iskustvo te uključivanje klijenta u sam proces proizvodnje, pri čemu korisnik sudjeluje u dizajniranju vlastite zidne obloge, samo su neke od kvaliteta koje su prepoznali naši brojni zadovoljni klijenti.