OCIJENI
popust 25%

POGODNOST U TRAVNJU I SVIBNJU - ANEMIJA

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 28.05.2015. 12:50

Laboratorijska kontrola najčešćih pretraga
koje ukazuju na ANEMIJU!
Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) objavila je da se prevalencija ANEMIJA ne mijenja godinama, odnosno da je stalni zdravstveni problem.
Anemija je najčešći krvni poremećaj. Iskazuje se smanjenim brojem eritrocita (crvenih krvnih stanica), smanjenom koncentracijom hemoglobina, smanjenom koncentracijom hematokrita i najčešće sniženom koncentracijom željeza u krvi. Sama po sebi anamija nije opasna, ali ako se zanemari mogu nastati teške posljedice, kao što je oštećenja organa uslijed njihove nedostatne opskrbe kisikom i potrebnim tvarima. Najčešći oblik anemije je sideropenična anemija, anemija zbog nedostatka željeza. Češća je kod žena generativne dobi i male djece.

Opći simptomi: umor, vrtoglavica, glavobolja, suha i blijeda koža, scotoma (djelomična promjena vidnog polja), iritabilnost , brujanje („huka”) u ušima , „treperenje” srca........
Pretrage koje Vam nudi laboratorij LATEBRA:
Kompletna Krvna Slika (KKS), željezo, UIBC, TIBC, feritin: 215,00kn cijena s popustom 160,00kn

www.laboratorij-latebra.hr

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI