Adresa: 10360, Sesvete
Mobitel:
091 5285 447 091 5285 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/Selectivezagreb/

Radno vrijeme

:
Svakim danom
Djelatnosti: Oprema za kozmetičke, frizerske, wellness, manikerske, pedikerske i fitness centre
Ključne riječi: kozmetika za kosu - preparati za kosu - kozmetički preparati za bojenje i njegu kose Selective Professional - proizvodi za kosu - proizvodi za zaštitu kose
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu LOVE YOUR HAIR.

Drage klijentice firma Love your hair vam nudi kozmetiku za kosu iznimne kvalitete talijanskog brenda Selective Professional.

Opremite svoj salon visokokvalitetnim proizvodima za njegu i bojanje kose, time ćete privući mnoge zadovoljne klijente koji će vam se vračati.
Kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno od kozmetike za svaki tip kose.

Kontaktirajte nas putem e-maila te ćemo vam poslati ponudu i pratite nas na Facebooku.
Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 5285 447 091 5285 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.