Neka snovi postanu stvarnost! Odaberite kuhinju o Vašoj mjeri.

Objavljeno: 21.12.2018. 10:33

Uređenje stana ili kuće, idila u kojoj ćete živjeti, svima predstavlja veliku muku, ali i sreću. Pogotovo kad sve zamislite, ali na kraju to ne ispadne baš tako. Jedna od prostorija koju mnogi posebnu pozornost pridaju je kuhinja. Zašto? Kuhinja je mjesto u kojoj se provodi najviše vremena jer se sprema hrana i mnogi specijaliteti.Ali kako izbrati kuhinju koja će VAs ostaviti bez daha? Prilikom izbora kuhinje potrebno je paziti na mnoge detalje i upravo zbog toga nije lako odabrati kuhnju:

DIZAJN - kuhinja se naravno mora uklapati i u ostale dijelove doma, ali ako sve počinjete iz nova uređivati možete prvo odabrati kuhinju pa u skladu s njom i odabirati ostale dijelove doma.
RASPORED - kada kuhate važno je da je sve u kuhinju dobro raspoređeno. Tako je važno da pripazite na visinu gornjih elemenata, ovisi koliko ste Visoki vi i ukućani koji će kuhati u navedenoj kuhinji
FUNKCIONALNOST - radne ploče nikad dovoljno i upravo zbog toga važno je da imate dovoljno prostora za kuhanje omiljenih specijaliteta
UDOBNOST - udobnost je posebice važna prilikom kuhanja jer u kuhinji provodite dosta slobodnog vremena, pogotovo ako želite i voliti kuhati i zbog toga je važna udobnostKako ne bi previše sami razmišljali, postoje stručnjaci koji će Vam pomoći u odabiru kuhinje iz Vaših snova. Od udobnosti, dizajna posvećenog samo Vama pa do ostalih detalja koji će Vas ostaviti bez daha kad kuhinju napokon postavite u svoj najdraži dom.

Obrtnička radionica KUHINJE ŠARIĆ rješenje su za Vas. Dugodišnje iskustvo, preko 26 godina u izradi kuhinja, zasigurno će Vam pomoći.

“ Iako smo se, nakon 23 godine obrtničkog poslovanja registrirali kao poduzeće, u pristupu kupcima smo ostali i ostat ćemo obrtnička radionica s izrazito razvijenim sluhom za svaku posebnost koju poželi kupac ili koju zahtijeva prostor. Proces izrade pojedine kuhinje, dječje sobe ili ugradbenog ormara je od samoga početka, od inicijalne ponude, pa do isporuke i montaže u potpunosti popraćen moćnim računalnim programom koji je začet u našoj radionici još u predwindows eri. Usavršavali smo ga zajedno s razvojem radionice i uistinu je ogledalo prakse. Materijali i okovi koje koristimo te stručnost u izradi omogućavaju nam da kupci budu u potpunosti zadovoljni gotovim proizvodom. Djelujemo na području Zagreba i Zagrebačke županije, Krapinsko- zagorske županije, Primorsko- goranske županije i Istre. Svojom kvalitetom opravdat ćemo Vaše povjerenje.”