Adresa: Dugoselska cesta 14
10360 Sesvete
Mobitel:
091 9443 174 091 9443 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Interijer, eksterijer
Kupaonice, Keramika, Sanitarije
Građevinarstvo - završni radovi
Ključne riječi: keramičar - postavljanje kamena - postavljanje keramike - izrada i montaža tuš kabine po mjeri - oblaganje bazena - zidna keramika - podna keramika - adaptacija kupaonica - keramičke pločice za terasu i balkon - adaptacije stambenih objekta - završni građevinski radovi - rušenje kuće - polaganje keramičkih pločica
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu SENNA INTERIJERI.

Poduzeće SENNA INTERIJERI j.d.o.o. je novo otvorena firma na području Zagreba i Zagrebačke županije.

Prvenstveno se bavimo adaptacijama stambenih objekata, kao i završnim radovima koji uključuju postavljanje kamena i keramike, izrade i montaže tuš kabina po mjeri i želji kupca, kao i oblaganje bazena.

Naš mlad i iznimno stručan tim će se pobrinuti da vaš projekt bude obavljen brzo, kvalitetno i pouzdano.
Radimo sa modernom opremom koja nam pomaže da u kratkom vremenskom roku dostignemo vrhunsku kvalitetu koju naši klijenti i zaslužuju.
Također kod nas možete potražiti uslugu ugradnje kamina.

Radove izvodimo i u regijama: Bjelovarsko-bilogorska, Grad, Zagreb, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Primorsko-goranska, Splitsko-dalmatinska, Zadarska, Zagrebačka.

Ako želite sigurnog izvođača radova za vaš dom ili poslovni prostor, mi smo pravo mjesto za vas.
Stojimo vam na raspolaganju.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 9443 174 091 9443 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.