Adresa: Karlovačka 44
10 360 Sesvete
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 2006 572 01 2006 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.optima-thera.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-20
sub: 8-13
Djelatnosti: Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Ključne riječi: optima thera, fizikalna terapija, rehabilitacija, medicinska masaža, pilates, branka herceg, fizioterapijska priprema trudnica za porod
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

„Optima Thera d.o.o.“ je kao zdravstvena ustanova za obavljanje djelatnosti fizikalne terapije i rehabilitacije osnovana 15.02.2003.g. Naš stručni tim broji 7 visokoobrazovanih djelatnika na čelu s Brankom Herceg, bacc.physioth., a specijaliziran je za provođenje svih oblika fizikalne terapije i rehabilitacije.

Kao mala obiteljska firma nastojimo zadržati kvalitetu pruženih usluga individualnim pristupom svakom pacijentu, širenjem novih usluga u skladu s novim tehnološkim dostignućima na području medicinske opreme i instrumenata namijenjenih isključivo za obavljanje djelatnosti fizikalne terapije, a nalazimo se u blizini centra Sesveta, u Karlovačkoj ulici na broju 44.

Optima Thera d.o.o. kao zdravstvena ustanova za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju provodi sve oblike elektroterapije (tens, compex, interferentne, dijadinamske i galvanske struje), magnetoterapiju, ultrazvuk, laser,  udarni val, parafinoterapiju i krioterapiju, medicinske i sportske masaže (parcijalne i cijeolog tijela), limfnu drenažu, individualnu kineziterapiju (kod sportskih i drugih ozljeda, neuroloških bolesti, te kod degenerativnih i kroničnih oboljenja kralježnice provodimo McKenzie program), razvojnu medicinsku gimnastiku kod dojenčadi, medicinske vježbe za prevenciju i liječenje osteoporoze, pilates za odrasle, djecu i trudnice, baby fitness - vježbe za mame i bebe, korektivnu gimnastiku i vježbe stopala. Novina je program za FIZIOTERAPJSKU PRIPREMU TRUDNICA ZA POROD. 

Za pacijente i građanstvo organiziramo edukativne programe o prevenciji i liječenju raznih bolesti, prehrani, zdravom načinu života, a organiziramo i razna mjerenja poput denzitometrije i venske cirkulacije.

U ugodno uređenom prostoru, uz modernu medicinsku opremu i instrumente namijenjene isključivo za obavljanje djelatnosti fizikalne terapije, te dugogodišnje iskustvo u radu s pacijentima, jamčimo Vam ugodan boravak i brzi oporavak. Iako ne primamo uputnice HZZO-a, ugovorena smo zdravstvena ustanova za Croatia, Grawe i Uniqa dobrovoljno zdravstveno osiguranje.

Načini plaćanja su gotovina i kreditne kartice s mogućnošću višemjesečnih otplata - rata: American Express (nemogućnost na rate), Diners, Visa, Maestro, Master Card.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2006 572 01 2006 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.