Ženska cipela za sve prigode

Objavljeno: 14.2.2019. 12:06

Vrijeme je da bacite one neudobne cipele na petu koje štedite za "posebne prigode", znate one koje se počinju odvajati od stopala nakon samo nekoliko koraka. Trebate li stvarno patiti u tim lijepim, ali neudobnim cipelama, tvrdeći da se za ljepotu mora trpjeti? Vaša stopala zaslužuju puno bolje od toga, jer vas služe cijeli život. Zbog toga morate biti pažljivi prema svojim stopalima.

Svaka žena u svom ormaru treba imati minimalno četiri para cipela: salonke, oxfordice, tenisice i čizme. Odvažne cipele koje u svakoj ženi otkrivaju sofisticiran stil su crne salonke. Njihova praktičnost i profinjenost čine sve jednostavnim. Sa sigurnošću ih možete uskladiti sa svim modnim kombinacijama, bez obzira idete li na poslovni sastanak ili običnu dnevnu kavu.Oxfordice su najudobnija obuća kada ste cijeli dan na nogama. Cipele inspirirane muškim cipelama savršena su alternativa loafericama ili balerinkama. Idealno se slažu uz svaki outfit, od kratkih traperica do fancy haljine.

Ako ste umorne od visokih peta, bitno je ponekad svojim stopalima dati odmor i obući ih u obične tenisice. Tenisice će uvijek biti jedne od najdraže vikend obuće. Uvijek ih možete uskladiti sa udobnim trapericama ili čak s haljinom, no budite sigurne da je to šarmantan spoj.

Dobre čizme su must have tijekom hladnih dana, ali možete ih također nositi tijekom svih godišnjih doba. Nikad nećete pogriješiti s čizmicama do gležnja. Čizme su vrsta obuće koja je prije svega udobna, ali i moderna. Nemojte ih zbog toga nositi samo kad hodate po snijegu i ledu, već se usudite obući ih i prilikom svečanih događanja na neku chick haljinu.Kako bismo vam uštedjeli vrijeme i novac, predstavljamo vam ponudu ženskih cipela tvrtke HARO za sve prigode. Nije bitno ako idete na poslovni sastanak, vjenčanje ili prvi date, svaki model cipela tvrtke HARO savršeno uravnotežuje pravu količinu stila, formalnosti, udobnosti i cijene.