Adresa: Brune Bjelinskog 3
10360 Sesvete
Mobitel:
099 6834 631 099 6834 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://godji.eu

Radno vrijeme

:
pon-pet: po dogovoru
Djelatnosti: Bend, pjevač, DJ, razglas, light show
Glazbeni instrumenti i oprema
Audio, video i foto oprema
Ključne riječi: rasvjeta za vjenčanja, rasvjeta za evente, DJ za vjenčanja, DJ za evente, poslovni eventi, najam razglasa, najam audio opreme, najam video opreme, karaoke
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Najam rasvjete za vjenčanje

Sve što želite za svoje vjenčanje i druge evente možemo vam osigurati:
- bojenje prostora / LED Washeri, LED reflektori
- bojenje stola mladenaca
- rasvjeta za plesni podij / rasvjeta(Light show) i specijalni efekti, moving headovi (svjetlosne pokretne glave), scanneri
- niski dim (uređaj za podnu maglu)
- dim (uređaj za dim koji naglašava svjetlosne efekte)
- balončići (uređaj za balončiće)
- svjetlosna zavjesa (svjetlosni niz)
- projekcija zvjezdanog neba / Laser simulacija zvjezdanog neba
- projekcija imena mladenaca (ili neke druge poruke, logotipa) / Logo projekcije (imena u srcu i slično) / Uređaj za ispis željenog teksta po zidu stropu ili podu (npr. imena mladenaca)
- disco rasvjeta
- scenska rasvjeta i td.

Svi rasvjetni uređaji su najnovije tehnologije renomiranih proizvođača. Mogu raditi u ritmu glazbe ili se upravljaju posebnom konzolom zahvaljujući čemu rasvjeta aktivno sudjeluje u događanju te naglašava i usmjerava osvjetljenje (primjerice prvi ples, torta, podvezica i dr.).

Pogledajte više na www.goDJi.eu
Javite nam se na info@goDJi.euKada je riječ o samoj rasvjeti na vjenčanjima, ona je itekako važna.

Rasvjeta ima veliku i važnu funkciju. Ako je rasvjeta kvalitetna i dobra to svi gosti primijete. Isto tako primijete i ako je svečana dvorana osvijetljena običnom bijelom neonskom rasvjetom ili je neodgovarajuće osvijetljena.

Na koliko ste svadbi bili gdje su konobari nakon ponoći gasili svjetla u sali da bi barem malo pokušali podići atmosferu da se ekipa zabavi raspleše.

Složit ćete se da rasvjeta potiče ljude na ples, podiže cjelokupnu atmosferu, stvara ugođaj i daje posebnu čar svim ostalim detaljima poput cvijeća, dekoracije, pa i mladenačkog stola kojeg pomoću rasvjete možete obojiti u svoje omiljene boje.

Upravo zato u GoDJi asortimanu odaberite sami između bojenja cijelog prostora, bojenja stola mladenaca ili nekog drugog detalja u prostoru, rasvjete za plesni podij, svjetlosne zavjese (koja se postavlja iza stola mladenaca), zvjezdanog neba, projekcije imena mladenaca, disco kugle, laser showa, svjetlosnog topa, balončića, niskog dima ili kreiranje osvjetljenja prepustite stručnom GoDJi timu koji će napraviti da svaki prostor zasvijetli, ali doslovno.


Naša rasvjeta je inteligentna

Sigurno se pitate što je to „inteligentna rasvjeta“… Riječ je o visokokvalitetnim moving head uređajima, uređajima za bojenje prostora i drugim uređajima kojima tijekom cijele večeri upravlja naš tehničar prilagođavajući njihovo kretanje, oblike, boju i brzinu kretanja glazbi kao i zahtjevima trenutka.
Ako mladenci upravo ulaze u svečanu dvoranu svjetlo će ih pratiti od ulaza do podija, odnosno njihovog stola, dok ćemo u dvorani neprimjetno prigušiti svjetla kako bi mladenci došli u prvi plan i zasjali u punom sjaju. Za prvi ples možemo stvoriti posebnu scenografiju posebno za vaš ples i za prostor u kojem se nalazite. Posebno ćemo svjetlom naznačiti rezanje torte i sve druge detalje vaše svadbene svečanosti.


PAKETI RASVJETE ZA VJENČANJE

Kako bi ste se jednostavnije snašli u moru informacija, pripremili smo svadbene pakete rasvjete koji se razlikuju po opsegu uključenih usluga.


MINI PAKET

Bojenje svadbene dvorane u jednu boju po vašem izboru.
Jednostavnu rasvjetu za plesni podij (do 2 LED reflektora koji bojaju podij i Quad uređaj koji na podiju projicira različite oblike u bojama (efekt 80-ih).
Ne sadrži tehničara koji je s vama tijekom cijele večeri, koji se brine da rasvjeta funkcionira i koji upravlja rasvjetom.


OSNOVNI PAKET

Bojenje svadbene dvorane u boju po vašem izboru ili više njih
Inteligentnu rasvjetu za plesni podij. Rasvjeta za plesni podij sastoji se od više visokokvalitetnih moving head uređaja koji se postavljaju na aluminijsku kostrukciju visoko iznad podija, odnosno iznad benda/DJ-a. Uređaji su sposobni obojiti cijeli plesni podij, obojiti strop svečane dvorane, pratiti mladence tijekom prvog plesa, ulaska u salu i/ili rezanja torte te po želji i potrebi osigurati efekt disco rasvjete.
Rasvjetom tijekom cijele svadbene svečanosti upravlja naš tehničar.


OPTIMALNI PAKET

Bojenje svadbene dvorane u boju po vašem izboru ili više njih
Bojenje stola mladenaca
Inteligentnu rasvjetu za plesni podij. Rasvjeta za plesni podij sastoji se od više visokokvalitetnih moving head uređaja koji se postavljaju na aluminijsku konstrukciju visoko iznad podija, odnosno iznad benda/DJ-a. Uređaji su sposobni obojiti cijeli plesni podij, obojiti strop svečane dvorane, pratiti mladence tijekom prvog plesa, ulaska u salu i/ili rezanja torte te po želji i potrebi osigurati efekt disco rasvjete.
Niski dim (za manje površine) koji će osigurati poseban doživljaj prvog plesa (fotografi će vam biti zahvalni:))
Rasvjetom tijekom cijele svadbene svečanosti upravlja naš tehničar.


ALL INCLUSIVE PAKET

Bojenje svadbene dvorane u boju po vašem izboru ili više njih
Bojenje stola mladenaca
Inteligentnu rasvjetu za plesni podij. Rasvjeta za plesni podij sastoji se od više visokokvalitetnih moving head uređaja koji se postavljaju na aluminijsku konstrukciju visoko iznad podija, odnosno iznad benda/DJ-a. Uređaji su sposobni obojiti cijeli plesni podij, obojiti strop svečane dvorane, pratiti mladence tijekom prvog plesa, ulaska u salu i/ili rezanja torte te po želji i potrebi osigurati efekt disco rasvjete.
Niski dim (za veće površine) koji će osigurati poseban doživljaj prvog plesa
Balončiće
Projekciju imena mladenaca na zidu, stropu i/ili podu
Svjetlosnu zavjesu (koja se postavlja iza stola mladenaca),
Zvjezdano nebo (stvara iluziju zvjezdanog neba na stropu svečane dvorane)
Svjetlosni top (koristi se za praćenje mladenaca prilikom ulaska u svečan dvoranu)
Rasvjetom tijekom cijele svadbene svečanosti upravljaju dva (2) naša tehničara


Naravno, ovi paketi ne znače da ne možete sami kreirati svoj paket i/ili dozvoliti nama da u dogovoru s vama, složimo paket koji će vam najbolje odgovarati!


Cijene najma rasvjete za vjenčanja

Cijena ovisi o količini opreme koja je potrebna, vremenskom razdoblju, trajanju angažmana, mjestu održavanja (veličini i broju uzvanika), kao i specifičnostima postavljanja i potrebi našeg sudjelovanja na samom događanju (tehnička podrška i kontrola rasvjete).

Kako bi dobili sve informacije javite nam se.

+385996834631
info@godji.eu
www.goDJi.eu

 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
099 6834 631 099 6834 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.