Ne znate gdje potražiti dijelove za svoj japanski ili korejski auto?

Objavljeno: 13.10.2017. 14:42

Vrlo često čujemo u društvu kako su ljudi uvjereni da je jedan auto, ovisno o državi proizvodnje najbolji. Brendiranje države je vrlo izraženo u Njemačkoj, Koreji, Japanu, Francuskoj itd. Neki smatraju kako je “Njemac” najbolji auto. Drugi pak ne žele kupiti niti jedan drugi osim “Korejca” ili “Japanca”. Ako pripadate drugoj skupini onda je ovo članak za Vas.Najpoznatiji japanski i korejski auti su Honda, Nissan, Toyota, Hyundai,Chevorlet, Mazda, Suzuki, Mitsubishi, Subaru, Daewoo, Daihatsu, Isuzu. Prilikom kupnje novog auta, ne postoji točno definirano pravilo koje će Vam olakšati odabir ove vrste auta. Sve ovisi o Vašoj želji ili volji. Ipak, preporuka je da pogledate više vrsta korejaca i japanaca te se nakon toga odlučite koji ćete kupiti.

Pošto se u Hrvatskoj u većini kupuju njemački auti često je teško pronaći ispravne dijelove ili odgovarajućeg automehaničara za servis. Prilikom odabira idealnog automehaničara svakako je potrebno obratiti pozornost na detalje:

  1. Izaberite automehaničara koji ima iskustva u servisiranju japanskih i korejskih vozila
  2. Redovno servisiranje prvi je uzrok duljeg vijeka trajanja auta
  3. Garancija na zamjenjene dijelove
  4. Mogućnost odabira orginalnih i rezervnih dijelova

Nikako nemojte svog limenog ljubimca prepopustite u ruke neznalici. Najbolja promidžba su zadovoljni klijenti, a vjerujete da onaj tko vozi Korejca ili Japanca sigurno će Vam reći ako je zadovoljan svojim automehaničarom. Zadovoljni korisnici ovih proizvođača razumiju važnost održavanja auta tako da vjerujemo da nećete pogriješiti u Vašoj odluci.Autodijelovi PEGAS JAPANPARTS specijalizirana je trgovina za auto dijelove japanskih i korejskih vozila, osnovana 2004. godine. Cijene naših autodijelova su konkurentne i pristupačne (u rangu cijena dijelova za europska vozila), a asortiman robe na skladištu premašio je 50 000 artikala. Stručni tim ove trgovine pomoći će Vam da vratite izgubljeni sjaj svom “Korejcu” ili “Japancu”. Nazovite ih već danas i posjetite na adresi Sesvetska cesta 20 u Sesvetama.