SOS alarmi

Objavljeno: 12.12.2017. 11:15

Imate li u obitelji stariju osobu koja živi sama, a nikad ne znate hoće li Vas stići nazvati u trenutku kada će joj trebati pomoć. Brinete se o svojoj baki ili djedu, ali ih ne želite poslati u starački dom. SOS alarmi su idealno rješenje za Vas.

SOS alarm je sustav pomoći za starije ili nemoćne osobe dolazi s privjeskom ili narukvicom Sustav je preporučen od strane liječnika, bolnica i zdravstvenih organizacija diljem svijeta, te također od Centra za gerontologiju - Referentni centar Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske za zaštitu zdravlja starijih osoba.SOS alarm pomoći će Vašim najmilijima te omogućiti:

  • Sigurnost. Ljudi treće životne dobi više se ne moraju brinuti da im pomoć neće stići na vrijeme
  • Olakšanje. Vi se osjećate sigurno, ali i ne brinete toliko jer znate da će vašim najmilijima stići pomoć na vrijeme.
  • U slučaju nestanka struje uređaji koriste baterije kao pomoćno napajanje
  • Samo jednim pritiskom na gum privjesak uspostavljate vezu
  • Koristi postojeću telefonsku liniju
  • Vrlo su jednostavni za postavljanje
  • Laka održivost
Uz SOS alarm nećete morati strepiti hoćete li stići na vrijeme ako Vam je bliska starija osoba pala ili joj treba pomoć jer se ne može sama izvući iz problema. S privjeskom koju nosi sa sobom 24 sata dnevno zasigurno će moći pozvati pomoć. Pogotovo zato što postoji samo jedan gumb koji trebaju pritisnuti i pomoć stiže. Nemojte previše razmišljati jer zbog silnih obaveza, ponajviše poslovnih, rijetko tko od nas može cijeli dan provesti s bliskim osobama te joj pružiti kompletnu odgovarajuću skrb.Dakle, različite vrste SOS alarma izrazito su pogodne za starije i/ili nemoćne osobe te osobe s posebnim potrebama. Također, ugradnja CX-66A modela jako je jednostavna, baš kao i njegovo korištenje i održavanje. Mogućnost spajanja alarmnog sustava na dojavni centar i/ili na brojeve telefona obitelji korisnika (do 3 tel. broja). Osim za kućne korisnike, idealni su i za postavljanje te spajanje na kućne centrale u staračkim domovima, bolnicama ili mjestima gdje postoji potreba za ugradnju uređaja te vrste.

Nakon što znate čemu služe SOS alarmi ostaje Vam još jedino, kad god Vam zatreba pomoć, kontaktirati Sistem-Nadzor d.o.o. Koji će Vam omogućiti pomoć 24 sata dnevno 7 dana u tjednu.