Adresa: Čakovečka 17
10000, Zagreb
Telefon:
01 4101 576 01 4101 ... - Klikni za broj
Mobitel:
099 8060 001, 099 2010 417 099 8060 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://sistem-nadzor.hr/
http://sos-alarm.com/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Alarmni sustavi, video nadzor
Sigurnost, zaštita na radu
Ključne riječi: sos alarm - alarmni sistemi - video nadzor - osiguranje prostora - sos sat - pet lokator - sustav pomoći za starije
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Sistem nadzor d.o.o., Zagreb - Hrvatska.

Sistem-Nadzor d.o.ovam može ponuditi pouzdanu uslugu s integritetom, te menadžment i osoblje koje se zalaže za pružanje prvoklasne usluge i kvalitetu proizvoda.

Naša vizija u domeni zaštite je okrenutost budućnosti što i jamči odabir mladog i budućnosti okrenutog tima stručnjaka koji ne ostavlja prostora sumnji i grešci.

Odabirom nas za partnere osiguravate si ne samo vrhunsku sigurnost nego aktualnost sa vodećim svjetskim proizvodima i uslugama.

Alarmni sustavi su vrijedno ulaganje u zaštitu svog doma i obitelji.
žStudije otkrivaju da je daleko manje vjerojatno da će te postati žrtva provale kod kuće ili u svom poslovnom prostoru ako imate ispravno postavljen i dobro održavan alarmni sustav.

Sada, kada je bežična tehnologija alarmnih sustava postala punoljetna i može biti pouzdana baš kao i ožičen sustav, mi smo posvetili ove stranice uglavnom za prodaju alarmnih bežičnih sustava, te smo u mogućnosti ponuditi pouzdanog licenciranog partnera za ugradnju na vašem području.

Takoođer imamo u ponudi SOS ALARM - alarmne sisteme sa pozivom u pomoć!

Medicinska usluga ili pomoć rodbine i prijatelja je uvijek dostupna na pritisak SOS tipke! Kada pritisnete tipku na vašem privjesku, signal se šalje na dojavnik koji će odmah kontaktirati naše operatere na liniji spremne pomoći 24 sata dnevno 7 dana u tjednu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4101 576 01 4101 ... - Klikni za broj
Mobitel:
099 8060 001, 099 2010 417 099 8060 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.