Adresa: Zinke Kunc 3
10000, Zagreb
Mobitel:
091 7300 069 091 7300 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.aniv-sjaj.hr/

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Ključne riječi: čišćenje poslovnih prostora - čišćenje ureda - čišćenje stanova - čišćenje skladišta - pranje staklenih površina - dubinsko čišćenje namještaja - kemijsko čišćenje tapeciranog namještaja i tepiha
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu ANIV Sjaj.

ANIV Sjaj d.o.o. privatna je tvrtka sa dugodišnjim iskustvom u poslovima profesionalnog čišćenja i održavanja svih vrsta objekata.

Kao najbolja potvrda našem profesionalnom, ali isto tako i individualnom pristupu, najbolje govori povjerenje i zahvalnost naših klijenata za koje vršimo uslugu čišćenja svaki dan u tjednu na području grada Zagreba.

Profesionalan odnos kojim pristupamo prema našim klijentima kao i znanje koje smo stekli kroz dugogodišnje educiranje i iskustvo rada u ovoj domeni pružanja usluga, profilirao nas je u prepoznatljivi brend kojem se rado obraćate.
Upravo je i naša strategija razvoja usmjerena dugoročnom pozicioniranju na tržištu profesionalnog čišćenja.

Konstantan rast tvrtke kao i financijska stabilnost, osiguravaju našim klijentima sigurnog i pouzdanog poslovnog partnera!

Obratite nam se s povjerenjem putem e-maila ili telefona.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 7300 069 091 7300 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.