Adresa: Križna cesta 18
10000 Zagreb
Telefon:
01 5615 487, 01 5803 711 01 5615 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.zastita.eu

Radno vrijeme

:
Pon – Pet 08 – 16 h
Djelatnosti: Sigurnost, zaštita na radu
Ključne riječi: zaštita na radu - zaštita od požara - zaštita okoliša - tehnička ispitivanja - edukacije, treninzi i osposobljavanje - nadzor svih poslova zaštite -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Svrha zaštite na radu je stvarati sigurne radne uvjete kako bi se spriječili zastoji u odvijanju tehnoloških/proizvodnih/uslužnih i drugih radnih procesa s mogućim posljedicama za zdravlje i život radnika kao što su ozljede na radu, profesionalne bolesti i druge bolesti u svezi s radom.

Zaštita od požara obuhvaća skup aktivnosti čiji je cilj smanjenje rizika nastanka požara, odnosno brzo i kvalitetno gašenje požara ako do istog dođe. Pri tome je potrebno osigurati ispravno funkcioniranje sustava za detekciju i dojavu požara te sustava za gašenje požara.

Abeceda zaštite d.o.o. je tvrtka sa 17 zaposlenih stručnjaka zaštite na radu i zaštite od požara.

Cilj nam je svakom našem klijentu ponuditi uslugu po njegovoj njegovim potrebama te smo u stanju u najkraćem vremenu izvršiti nadzor svih poslova zaštite na radu i zaštite od požara i ponuditi klijentu najoptimalnije rješenje.

Kako bi udovoljili potrebama i željama klijenta u domeni ponuđenih usluga, imamo na raspolaganju najsuvremenija informatička rješenja, pouzdane uređaje i opremu, te stručan i visoko educiran tim djelatnika.

Vrijednosti na kojima temeljimo naš dosadašnji uspjeh su stručnost, uslužnost, povjerenje, inovativnost, ekonomičnost i razumijevanje potreba naših partnera i klijenata.

U svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti, nastojimo predstavljati standard, biti mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima našeg poslovanja.
Cjelokupnu uslugu pružamo na području cijele Republike Hrvatske.

Što nas čini najboljim izborom?

 
  • obavljamo besplatne nadzore
  • pristupamo indvidualno svakom klijentu
  • stojimo Vam na raspolaganju 0-24
  • tim smo stručnjaka s bogatim, višegodišnjim iskustvom
  • educiramo naše djelatnike
  • kvaliteta, profesionalnost, stručnost
  • djelujemo na području cijele Republike Hrvatske
  • nudimo uslugu ABCcloud
  • nudimo uslugu ABClearning
 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 5615 487, 01 5803 711 01 5615 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.