Pakiranje i distribucija ugostiteljskog šećera

Objavljeno: 29.10.2018. 13:25

Ugostitelji svakodnevno koriste velike kočičine šećera, bilo za kavu, limunadu ili neki drugi napitak. Upravo zbog toga potrebno je dobro razmisliti o izboru svog personaliziranog šećera. Ambalaža šećera je zapravo i jedna vrsta reklame jer na šećeru možete imati logo, citat ili nešto drugo što želite. Na Vama je izbor.

Naravno potrebno je pronaći tvrtku koja će to za Vas odraditi vrlo profesionalno. Tom Primus je jedna od tvrtki kojanudi vrhunsku kvalitetu robe i usluge po povoljnim cijenama. Primarna djelatnost nam je pakiranje ugostiteljskog šećera za kavu, no kako bi upotpunili ponudu i dodatno zadovoljili postojeće i buduće kupce, konstantno širimo asortiman novim i zanimljivim proizvodima.U mogućnosti smo Vam ponuditi otisak bilo kojeg logotipa ili slike na pojedinačnim pakiranjima šećera, čokoladicama, keksima uz kavu, ugostiteljskom pakiranju kikirikija i papirnatim čašicama. Ponosni smo vlasnici licence za pakiranje inovativnog pakiranja ugostiteljskog kikirikija BEER’N’JOY. Vršimo distribucija za neke od poznatih europskih brandova, kao što su: Manuel cafe, Moretto tople čokolade, Kaltenberg i Hirter pivo.

Naše proizvode kao i u cijeloj Hrvatskoj, uspješno plasiramo i na tržište EU. Opustite se jer naša je dostava moguća u roku 24 sata od narudžbe. Sve faze proizvodnje su kontrolirane HACCP sustavom.

Pogledajte našu široku ponudu, kontaktirajte nas i uvjerite se da smo najbolji.