Adresa: Savica-Šanci ul. 121
10000, Zagreb
Mobitel:
095 5399 999 095 5399 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://tomprimus.hr
http://www.facebook.com/tisak.pakiranje.prodaja.ugostiteljstvo
http://www.instagram.com/tom_primus
Djelatnosti: Reklame
Tiskara, Sitotisak, Digitalni tisak, Knjigovežnica
Ključne riječi: kikiriki za ugostiteljstvo - kikiriki za pivo - šećer za ugostiteljstvo - kekse za ugostiteljstvo - plastične žličice - ugostiteljski pribor - tisak - promotivni materijal
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranice Tom Primus d.o.o.!

Tom Primus je tvrtka koja nudi vrhunsku kvalitetu robe i usluge po povoljnim cijenama. Primarna djelatnost nam je pakiranje ugostiteljskog šećera za kavu, no kako bi upotpunili ponudu i dodatno zadovoljili postojeće i buduće kupce, konstantno širimo asortiman novim i zanimljivim proizvodima.

U mogućnosti smo Vam ponuditi otisak bilo kojeg logotipa ili slike na pojedinačnim pakiranjima šećera, čokoladicama, keksima uz kavu, ugostiteljskom pakiranju kikirikija i papirnatim čašicama. Ponosni smo vlasnici licence za pakiranje inovativnog pakiranja ugostiteljskog kikirikija BEER’N’JOY.

Vršimo distribucija za neke od poznatih europskih brandova, kao što su: Manuel cafe, Moretto tople čokolade, Kaltenberg i Hirter pivo.

Naše proizvode kao i u cijeloj Hrvatskoj, uspješno plasiramo i na tržište EU. Opustite se jer naša je dostava moguća u roku 24 sata od narudžbe.

Sve faze proizvodnje su kontrolirane HACCP sustavom.

Pogledajte našu široku ponudu, kontaktirajte nas i uvjerite se da smo najbolji.

Posjetite našu web i Facebook stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 5399 999 095 5399 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.