Adresa: Gruška 4
10000, Zagreb
Telefon:
01 6602 703 01 6602 ... - Klikni za broj
Mobitel:
091 5322 107, 091 9024 475 091 5322 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.miroras.hr
Djelatnosti: Obrazovanje, seminari, treninzi, coaching
Web shop, internet prodaja
Ključne riječi: neurolingvističko programirannje - nlp - nlp trening - nlp edukacija - nlp tečaj - nlp trenerski trening - NLP coaching - NLP knjiga - NLP blog - osobna promjena, rast i razoj
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Miroras centar za osobni rast i razvoj d.o.o. osnovali smo 1. travnja 2012. godine kao obiteljsku tvrtku.
Miroras centar nasljednik je Prosperita zadruge koja je uspješno poslovala od 2003. g, kada je dogovorno prestala s radom zbog promjena u zakonu o zadrugama.

Miroras centar nastavlja tradiciju visoke kvalitete NLP treninga po međunarodnim standardima: IANLP, INHNLP i ABNLP asocijacija i pozitivne energije koja omogućava osobne promjene, te rast i razvoj u sigurnom okruženju.

Mi vjerujemo da su naši polaznici naš najveći resurs i zato s radošću pratimo sve njihove uspjehe u poslovnom i privatnom životu, koje ostvaruju tijekom i nakon treninga.
Miroras centar, osim NLP treninga (NLP praktičarski, NLP majstorski, NLP trenerski trening i specijalizirani treninzi), održava treninge iz područja koja uključuju znanja za unapređivanje kvalitete ljudskog života.Učiti NLP u Miroras centru jamči vam visoku razinu znanja i vještina koje ste spremni primjenjivati odmah u svakodnevnim životnim situacijama uz uvažavanje vaših potreba i želja. Znanje koje dobivate osigurava vam ravnopravnost s bilo kojom NLP školom u svijetu.

Sve detaljnije informacije ostupne su vam na našoj internet stranici.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6602 703 01 6602 ... - Klikni za broj
Mobitel:
091 5322 107, 091 9024 475 091 5322 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.