Servisirajte bicikl na vrijeme

Objavljeno: 21.3.2018. 16:04

Sunčan dan, tople zrake sunca i dani bez oblaka svakako su idealni za vožnju biciklom. Bilo da idete na posao ili pak želite odmoriti glavu od svih briga koje nosite bicikl je idealan za opuštanje.

Ali kako bi Vaš bicikl bio spreman za lude vožnje potrebno ga je redovno servisirati. Bezbroj je razloga zbog kojih je bicikliranje mnogo bolje rješenje od vožnje automobilom, a čini se kako je sve veći broj ljudi i prepoznao tu činjenicu jer je na cestama prisutan povećan broj biciklista.

Servis bicikla uključuje:
  • Promjenu pokvarenih dijelova od lanaca do gume
  • Kompletan proljetni servis bicikla
  • Izmjena guma, pakni na kočnicama,sve vrste podešavanja.

Zašto je bicikliranje dobro za zdravlje?

Ako ste jedan od onih koji ne vjeruje u pozitivne prednosti bicikliranja u odnosu na vožnjom automobila nakon par činjenica svakako ćete promijeniti mišljenje. Bicikliranje je tjelesna aktivnost u kojoj koristite sve dijelove tijela, od ruku do nogu. Upravo zbog toga je vrlo dobar za zdravlje cijelog tijela, ali i psihičku spremnost. Prilikom vožnje bicikle na svježem ste zraku, obilazite različiti krajolik i uživate u svim blagodatima prirode koje ona pruža. Vožnja bicikla sagorijeva veliki broj kalorija te pomno oblikuje tijelo i mišiće.

Također, bicikl utječe i na okoliš. Puno su zdraviji od automobila, a koristeći bicikl zapravo pokazujete koliko Vam je važna briga o okolišu.Servisirajte svoj bicikl na vrijeme i uživajte u bicikliranju svakog dana uz MD SERVIS.: “Mi smo mali, ali Vam nudimo puno. Naša usluga je kvalitetna i potpuna. Kod nas možete kupiti bicikle renomiranih proizvođača te napraviti i servis na Vašem starom biciklu. Mijenjamo sve tako da Vaš stari bicikl postane novi.”