Što sve možete pakirati?

Objavljeno: 19.12.2017. 10:03

Pakiranje je proces koji se koristi već vrlo dugo. Pakirati možete sve od kave do šećera pa čak i vode. Ugostitelji vrlo često trebaju za svoje objekte mnoga različita pakiranja. Trebate li šećer za kavu ili kikiriki morate znati gdje sve to možete zapakirati. Posebno su važna personalizirana pakiranja gdje pišu osnovne informacije o određenom ugostiteljskom objektu.Što sve možete pakirati?
  • Ugostiteljski bijeli i smeđi šećer pakiran u vrećice sadržaja od 3 do 7g
  • Cvjetni med pakiran u vrećice sadržaja 12g
  • Ugostiteljski keks 6 grama
  • Čokoladni draže 1g zasebno pakiran u vrećice
  • Dijetalni zaslađivač pakiran u vrećice sadržaja jedne tabletice
  • Žvakaće gume bez šećera pakirane u vrećice sadržaja jedne dražeje
  • Oljušteni,pečeni kikiriki pakiran u vrećice sadržaja 10g
  • Vrećica prilagođena za serviranje na bocu

Pakiranjem različitih proizvoda zapravo utječete i na higijenu ugostiteljskog objekta. Naravno, uz neizostavne proizvode poput šećera za kavu možete pakirati i različite proizvode koje želite. To ovisi o Vašoj ponudi.

Ako ste ugostitelj i želite uz određene napitke darovati različite proizvode ne postoji ono što se ne može pakirati. Često ćete vidjeti kako se uz pivo dijeli zapakirani kikiriki ili uz sok žvakaća guma. Dijeljenjem promo materijala svakako stvarate odnos sa svojim klijentima koji se svakodnevno vraćaju. Kava s toplim mlijekom nije samo kava s toplim mlijekom, ako uz nju dobijete i persnalizirani šećer. Ovakvim gestama stječete povjerenje gosta. Zbog toga nemojte zanemarivati umijeće pakiranja koje Vam nudi Polis MB d.o.o. koja se  bavi proizvodnjom i pakiranjem medija za ugostiteljstvo idealnih za personalizaciju ugostiteljskih objekata,proizvodnjom slamki za piće,kao i uslugom tiska fleksibilne ambalaže iz role u rolu na strojevima za flexo tisak.

Na sve proizvode iz svoje ponude nude personalizirani tisak. Njihova paleta ponude asortimana za ugostitelje se konstantno širi i tako prati potrebe kupaca i klijenata na obostrano zadovoljstvo.