Kvalitetna personalizirana radna odjeća za sve djelatnosti

Objavljeno: 27.5.2019. 11:04

Radna odjeća i zaštitna odijela specijalno su izrađena kako bi radnici bili zaštićeni u obavljanju svojih djelatnosti. Neovisno kojim se poslom bavili, nudimo široku lepezu poslovne odjeće i obuće specijalizirane upravo za tu djelatnost.

Važnost kvalitetne i primjerene odjeće i obuće leži upravo u sigurnosti zaposlenika i klijenata. U izradi specijalizirane odjeće i obuće primjenjuje se HACCP Program, koji je rađen po standardima i Zakonu o hrani, a podrazumijeva sustav osiguranja zdrastvene ispravnosti i obavezan je za sve subjekte u poslovanju s hranom. Prvenstveno se odnosi na radnu odjeću za uslužne djelatnosti: kuhare, konobare, pekare, poslužitelje i slično. Radna odjeća mora osiguravati adekvatnu zaštitu, a istovremeno nuditi komfor i mobilnost za efikasno obavljanje zadataka. Spoj sigurnosti i mobilnosti predstavljen je u odjeći i obući za poslove u šumarstvu, graditeljstvu, prometu.Kod proizvodnje zaštitne odjeće vrlo je važno prepoznati opasnosti koje prijete djelatnicima, te im na što kvalitetniji način pružiti sigurnost a upravo su odjeća, obuća i zaštitni dodaci (rukavice i kacige) prva linija obrane tokom radnog vremena. Stoga se u ponudi može pronaći antistatik odjeća koja pruža zaštitu od elektrostatičnosti, odjeća visoke vidljivosti sa reflektirajućim elementima i jakih boja (žuta i narančasta), sjekačka odjeća za poslove ekploatacije šuma i
ojačanjima prilagođana radu sa pilama.

Uz ojačanu odjeću za zaštitu, u ponudi se nalazi odjeća za niže i više medicinsko osoblje te djelatnike hitne pomoći. Odjeća i obuća specijalizirana za medicinsko osoblje pruža zaštitu od prenošenja bolesti i infekcija zbog lakog i pravilnog održavanja, čime se pruža adekvatna zaštita, ne samo osoblja, već i pacijenata.Odjeću je moguće izraditi u bojama po izboru klijenta, a koje zadovoljavaju standarde struke, te ih personalizirati logom tvrtke. Uloga logotipa tvrtke pruža uvid i prepoznavanje poslovanja te služi svojedobno kao mogućnost napretka i rasta poduzeća. Rad i trud uloženi u poslovanje tvrtke, prepoznaje se kod potencijalnih budućih klijenata, koji će trebati usluge određene djelatnosti, a s vidljivim i prepoznatljivim logom na radnoj odjeći, postajete prvi izbor.

Osigurajte Vašim zaposlenicima adekvatnu zaštitu u vrhunskim poslovnim odjelima specijaliziranim upravo za njihovu djelatnost, koja se pranjem neće skupiti i uništiti. Obogatite ih bojama koje se ne ispiru i učinite ih prepoznatljivima masi radi boljeg budućeg poslovanja. Obratite se Franjić Teks, na adresi Ulica Lj. Posavskog 25D, 10360 Sesvete, s povjerenjem i dozvolite da Vaša vizija bude realizirana, a djelatnici zaštićeni proizvodima vrhunske kvalitete.