Adresa: Retkovec I 2a
10000, Zagreb
Mobitel:
091 5318 865 091 5318 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.tvornicaleda.hr/index.html
http://www.facebook.com/Tvornica-Leda-130258260324440/

Radno vrijeme

:
0 - 24
Djelatnosti: Skladišta, konsignacija, hladnjača
Caffe bar, kavana, pivnica, pub
Ključne riječi: dostava leda - prodaja leda - proizvodnja leda - prodaja leda - led za ugostiteljske objekte - led za party -led za proslave -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvornica leda se smatra vrhunskim proizvođačem leda. Pakirani led sprema se u pakiranja od 2 i 5 kg i kao takav se koristi za potrošnju kao rashladno sredstvo za vaša pića.

Pustite maštu na volju u planiranju vaših koktel partija uz naše Ledene čaše.

Potpuno unikatna maštovita rješenja olakšat će vam odluku pri odabiru dekorativnih uzoraka koji će upotpuniti doživljaj vaše zabave. Odlično rješenje za posluživanje koktela, voćnih salata, sladoleda i koktela od morskih plodova.

Posjetite našu web stranicu i pratite nas na Facebooku.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 5318 865 091 5318 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.