Adresa: Aleja lipa 1E
10000, Zagreb
Telefon:
01 2988 193 01 2988 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.knjigovodstvo-jedinak.com/

Radno vrijeme

:
Ponedjeljak - petak: 9:00 - 15:00 h
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: knjigovodstveni servis Dubrava - knjigovodstvene usluge - knjigovodstvo i računovodstvo Dubrava - računovodstvo Zagreb - obračun plaća - knjigovodstvo za j.d.o.o. i obrte - knjigovodstvo za slobodna zanimanja Zagreb - vođenje poslovnih knjiga Dubrava - knjiga izlaznih i ulaznih računa
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Knjigovodstvo Jedinak d.o.o. dugi niz godina uspješno vodi knjigovodstvo i računovodstvo za poduzeća, obrte i slobodna zanimanja.

Svi naši klijenti izuzetno su zadovoljni našom poslovnom suradnjom kao i samom uslugom jer se sva dokumentacija koju dostave u knjigovodstvo redovno i ažurno evidentira u poslovnim knjigama tako da u svakom trenu mogu dobiti uvid u poslovanje svoje tvrtke, što je izuzetno  važno za poslovni uspjeh svakog poduzetnika.

Knjigovodstvo Jedinak d.o.o. redovno prati sve zakonske propise i u svakom trenu možete nam se obratiti za savjet i pomoć.
Posebnu pažnju posvetiti ćemo Vam ako ste na samom početku svog poslovanja jer Vama je ona izuzetno važna.Naša usluga u cijelosti je usklađena sa svim zakonima i propisima Republike Hrvatske.
Postići što bolji poslovnim uspjeh cilj je svakog poduzetnika, stoga postanite i Vi naš poslovni partner

- mi ćemo Vam pomoći na putu do Vašeg cilja.


U okviru knjigovodstva pružamo i uslugu odlaska u FINU i Poreznu upravu te umjesto Vas po potrebi kontaktiramo sa svim državnim institucijama.

Ako se odlučite odabrati nas - garantiramo Vam kvalitetnu uslugu i potpunu diskreciju.
Kotaktirajte nas putem telefona ili e-maila te posjetite našu web stranicu.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2988 193 01 2988 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.