Kava u uredu

Objavljeno: 26.2.2018. 11:01

Kava je oduvijek napitak koji rijetki ne piju. Iako mnogi smatraju kako kava nije zdrava, postoje činjenice o kavi koje će rijetko tko povrgnuti:
  1. Na pitanje bez čega ne možete zamisliti jutro mnogi odgovaraju jednoglasno KAVE: Bilo da jo poluotvorenih oči kuhate vodu za kavu ili grijate mlijeko KAVA je napitak s kojim će dan sigurno bolje početi.
  2. Potrebno je manje od 10 minuta da bi kofein iz kave utjecao na osobu koja ju pije
  3. Kava ubrzava metabolizam.
  4. Kava sagorijeva veće količine masnoća
  5. 9/10 ljudi u uredu svaki dan popije barem 2 kave za vrijeme radnog vremena
  6. Jak i fin miris kave može Vas probuditi iako spavate čvrsti san.
  7. Mlijeko u kavi smanjuje učinak kofeina.

Zašto je potreban aparat za kavu u uredu?

Ako ste poslodavac ili voditelj tima zasigurno znate koje su prednosti kave u uredu. Svaki zaposlenik voli popiti kavu prije ili za vrijeme posla. Kava povećava efikasnost radnika te ima pozitivan utjecaj na kognitivne sposobnosti. Zaposlenici koji piju kavu svakako će povećati koncetraciju.

Rijetki su oni koji nisu podložni stresu na radnom mjestu. A kako bi se što lakše riješili neizdrživog stresa na poslu, kava je napitak koji će Vam zasigurno pomoći.

Kava je piće koje se većinom pije u društvu, a time se potiče timski rad i dobar međuljudski odnos među zapslenicima. Odaberete li aparat za kavu i postavite ga u ured budite sigurni kako će se VAši zaposlenici više družiti, a samim time će atmosfera biti puno bolja. A svi znamo što je bolja radna atmosfera na poslu to su i bolji poslovni rezultati.

Želite li da Vaš omiljeni napitak uvijek dostupan javite se tvrtki Divum Domo d.o.o. koji se bave pružanjem usluga putem samoposlužnih aparata-Vending. Vending je mlada grana gospodarstva, na našim prostorima prisutna je tek 20-tak godina: “20 godina rada i iskustva omogućava nam korištenje znanja vodećih kompanija u branši kroz školovanja djelatnika, seminare i korištenje najnovijih tehnologija i saznanja, kvalitetne aparate vodećih svjetskih proizvođača, sirovine potrebne za izradu napitaka kako domaćih tvrtki (Kraš), tako i stranih (Humana).”