Medicinski aparati

Objavljeno: 21.2.2018. 11:19

Medicina je grana koja se svakodnevno sve više i više širi. Sukladno navedenome potrebno je imati i određene medicinske proizvode koji bi olakšali bolesniku bolesničke dane. Ulaganje u zdravlje oduvijek se isplati. Bilo da imate doma bebu tj. Dijete koje želite inhalirati ili osobu treće životne dobi s inhalatorom zasigurno nećete pogriješiti.

Prednosti inhalatora

Inhaliranje je vrsta terapija pri kojoj lijek ulazi u organizam sa zrakom koji udišemo. Inhalacijska terapija primjenjuje se u liječenju različitih stanja, a najčešće kod djece, kada boluju od: astme, opstruktivnog bronhitisa, laringitisa (upala grkljana), pneumonije (upale pluća), sinusitisa, alergijskog rinitisa.

Kako bi si olakšali disanje inhalacija je vrlo važna jer olakšava bolest bolesnika te tako uvelike utječe na terapiju bolesnika.

 

Prednosti:

  • Lijek brže djeluje
  • Direktno ulazi u dišni sustav
  • Manja količina lijeka
  • Manja razina nuspojava
  • Vlaži se služnica pa je olakšano iskašljavanje

Treba li Vam inhalator obratite se tvrtki Saturo d.o.o. Koja se bavi prodajom medicinskih aparata.  Na tržištu postoje od 01.05.2003. godine. Posjeduju veliki izbor opreme i najnovije proizvode. U širokoj ponude nude i renomirane proizvođače s višegodišnjom garancijom, tlakomjeri, toplomjeri, inhalatori, masažeri, aspiratore i dr: “Naš tim mladih stručnjaka pomoći će vam u izboru proizvoda koji će odgovarati vašim potrebama, a naša dostava iznenadit će vas brzinom i profesionalnošću. “