Kako trajno ukloniti dlačice

Objavljeno: 27.7.2017. 16:21

Odstranjivanje nepoželjnih dlačica prava je muka za svaku ženu jer prolaze bolne i mukotrpne depilacije kako bi u ljetnim mjesecima pokazale glatke i lijepe noge. Iako kažu da za ljepotu treba trpjeti, ne mora uvijek biti tako. Stoga se sve više žena odlučuje se za lasersko uklanjanje dlačica kako bi spriječile muke koje uzrokuju brijanje i depilacija.

                                                     
Kako se riješiti dlačica gotovo bezbolno, pogotovo na osjetljivim područjima kao što su lice, pazuh i intimna zona?

S razvojem tehnologije diodni laser je usavršen i postao je zlatni standard za uklanjanje dlaka. Naime, može se koristiti na svim tipovima kože i za sve dlake, neovisno o godišnjem dobu bez straha od oštećenja kože. Ono najvažnije, trajno i sigurno uklanja neželjene dlačice u vrlo kratkom vremenu.

Depilacija započinje tako da se prvo odabere program koji najbolje odgovara tipu kože i dlaci, stoga se možete tretirati i na preplanuloj koži tijekom ljeta. Zahvaljujući posebnom sustavu hlađenja s vodom, diodni laser je bezbolan i vrlo ugodan. Također, s obzirom na veću brzinu u odnosu na prijašnje lasere, potrebno je sat vremena za uklanjanje dlaka s nogu.

                                      
Velika učinkovitost se krije i tome što diodni laser zahvaća cijelo područje, pa ne morate brinuti da neće sve dlake biti jednako tretirane. Naime, preko dlaka se prelazi šest do osam puta kružnim ili pravocrtnim pokretima. Laser djeluje tako da da prvo laserskim zrakama slabije snage zagrije korijen dlake te povećanjem snage uništava korijen. Kako je energija podjednako rapodijeljena koža se ne može oštetiti te ne izaziva nuspojave.

Prednosti:
 
  • zlatni standard za trajno uklanjanje dlačica
  • za sve tipove kože i dlaka
  • neugoda za klijenta svedena na minimum
  • iznimno brzi i sigurni tretmani bez neželjenih efekata
  • vrlo učinkovit za sve probleme dlakavosti
  • u sinergiji s elektroepilacijom trajni rezultati

“Uklanjanje dlačica diodnim laserom u kombinaciji s elektroepilacijom trajno je rješenje učinkovito za sve probleme dlakavosti. Diodni laser je zlatni standard za trajno skidanje dlaka te pruža skoro bezbolno i ugodno iskustvo za sve vrste kože. Zbog svoje preciznosti i moderne tehnologije potpuno je siguran i vrlo učinkovit”, objašnjavaju iz salona ljepote Panthea.

KLIKNITE OVDJE - pošaljite upit ili rezervirajte svoj termin.