Odaberite stomatologa koji se brine za Vaš osmijeh

Većina ljudi smatra kako su oralna higijena i izbjegavanje slatkiša ključ za izbjegavanje zubobolje. Ima istine u toj misli, ali ipak ono što je najvažnije jest pronaći stomatologa koji će vam pomoći da vam zubi i desni budu zdravi za cijeli život. Isto tako je važno naći stomatologa s kojim ćete izgraditi odnos pun povjerenja jer možda niste ni svjesni koliko je oralno zdravlje bitno u vidu cjelovitosti organizma. Zasigurno nećete stomatologa izabrati nasumce nego ćete vjerojatno dobro razmisliti i istražiti prije konačne odluke. Ako ste pak u potrazi za novim stomatologom, mi imamo prijedlog za Vas!
                        
Stomatološka ordinacija Bekavac je obiteljska privatna ordinacija u kojoj rade dr.dent.med Marina Bekavac i dr.dent.med Dario Bekavac, a možete ih posjetiti na adresi Mihovila Krušlina 22, 10290 Zaprešić. Moto ovih stomatologa je “Sve za Vaš osmijeh,” a njihov rad bazira se na znanju i stalnom stručnom usavršavanju u zemlji i inozemstvu te korištenju moderne tehnologije i najkvalitetnijih materijala. U ordinaciji Bekavac možete dobiti sve vrste usluga najsuvremenije estetske stomatologije - ugrađivanje implantata, visoka estetska protetika (nemetalne krunice i mostovi), ispuni od najkvalitetnijih materijala i izbjeljivanje zuba.
                                 
Posebna pažnja posvećuje se najmlađim pacijentima jer bitno je djeci usaditi naviku brige za zube od samog početka. Isto tako je važno razviti rutinu pranja zubi jer, ako su zubići zdravi, uštedjet ćete si puno muke. Djecu je najbolje odvesti stomatologu kada im niknu prvi zubi, da se naviknu na preglede i da im razbijete strah od stomatologa. Oralno zdravlje ima utjecaj na zdravlje čitavog organizma. Paradentoza je primjerice mnogo kobnija za zdravlje nego što vam se čini, što pokazuju i mnoga istraživanja koja povezuju ovu bolest s drugim zdravstvenim problemima, uključujući kardiovaskularne bolesti, moždani i srčani udar te dijabetes. U ordinaciji Bekavac možete dobiti savjetovanje o raznim preventivnim metodama, koje su bitne za sprječavanje nastanka upale i karijesa. Pravilna prehrana, redovita oralna higijena i redoviti posjeti stomatologu mogu sačuvati vaše zube jer predrasuda je kako je gubljenje zubi normalan proces starenja. I vi možete imati zdrave zube, ako im posvetite svega 5 minuta pažnje na dan.
  
Paradentoza ne boli i teško ju je zamijetiti, a kada se bolest otkrije u poodmakloj fazi zahtijeva čak i kirurške zahvate, estetske zahvate te ugradnju implantanata. Implantologija i protetika, kirurgija i estetska stomatologija konstantno napreduju, a u ordinaciji Bekavac dobiti ćete najsuvremeniji pristup vašem problemu jer uvijek se usavršavaju novom tehnikom i aparatima što pokazuje korištenje 3D printanja u kontekstu estetske stomatologije i ozonske terapije za liječenje upala i karijesa. Protetika je grana dentalne medicine koja se bavi nadomještanjem izgubljenih zuba. Najbolje rješenje je implantant jer je najbliže prirodnom stanju zuba te uspostavlja izgubljenu ravnotežu nakon gubitka zuba. Osim implantanata, u protetici se koriste krunice i mostovi, ljuskice i proteze. Popravljanje zuba, odnosno nadomještanje oštećenog dijela zuba uslijed karijesa u ordinaciji Bekavac radi se vrhunskim materijalima (kompozitima) čija je kvaliteta dugotrajnija i ima neusporedivo veću estetsku vrijednost od amalgamskih ispuna. Sve popravke zuba rade po načelima minimalno invazivne stomatologije koja maksimalno čuva zubno tkivo.

Ako želite ono najbolje za vaše zube, posjetite ordinaciju Bekavac i uvjerite se kako je ovim stomatolozima krajnji cilj vaš zdrav osmijeh!