Personalizirajte svoju radnu odjeću

U povijesti razvoja odjeće, zasigurno je jedna od primarnih njenih funkcija osiguravanje zaklona od elemenata. Sklonište poput kuće, odjeća je bliže tijelu i prenosiva. Kao takva, odjeća između raznih psiholoških i socijalnih faktora uvijek se ističe svojom protektivnom funkcijom.

Razni odabiri u životu podrazumijevaju i razne prilagodbe- tako i odabir profesije podrazumijeva odgovorno odnošenje kako prema samom sebi, tako i prema drugima. Ovisno o potrebama posla, svoje tijelo štitimo prilagođenom radnom i zaštitnom odjećom. U kreiranju djelotvornog “štita”- što je najbitnija funkcija zaštitne i radne odjeće- potrebno je koristiti materijale visoke kvalitete i izdržljivosti, koji uz kvalitetu moraju biti i prilagođeni zahtjevima profesije, ali i estetski prihvatljivi. Doba masovne proizvodnje po različitim velikim trgovačkim lancima previdjelo je jednu bitnu činjenicu, onu fleksibilnosti proizvođača koji u komunikaciji s klijentom prilagođava primarni model potrebama klijenta kako bi se osigurala maksimalna ekonomičnost i učinkovitost proizvoda.

Zato se ne oklijevajte obratiti za izradu radne i zaštitne odjeće prilagođene Vašim željama, obiteljskoj tvrtki Bilateks Fidus čiji je poslovni imperativ prilagoditi krojenje i šivanje potrebama kupaca. Modele možete prilagoditi potrebama svih profesija kako bi radna odjeća u potpunosti odgovarala zahtjevima posla. Također, možete odabrati boje, materijale, veličine, kroj, položaj džepova, ali i personalizirati radnu odjeću tiskom ili vezom logotipa Vaše tvrtke. Na taj način Vaša tvrtka i zanimanje zadobiva simbolički potencijal i postaje brandom.

Osim prilagođene radne odjeće, Bilateks Fidus u ponudi  nudi i radne cipele, zaštitne kacige, radne rukavice i ostalu zaštitnu opremu. Mnoge su se  uspješne i svjetski priznate tvrtke i kompanije uvjerile u kvalitetu Bilateks radne odjeće stoga im se obratite i Vi s povjerenjem kako biste dobili radnu odjeću koja odgovara upravo Vašem zanimanju.