Pronađite uredski i školski pribor pribor na jednom mjestu!

Objavljeno: 25.2.2019. 11:38

Ako ste poduzetnik, vjerojatno Vam je bitno da svoj ured opremite sa svom opremom, a da pritom ne izgubite puno vremena i novaca. Kod nas u Opticus IT d.o.o. možete pronaći sve na jednom mjestu i time si znatno uštedjeti vrijeme. Ako imate svoj ured, znate koliko je važno biti dobro organiziran i uredan kako biste sav posao odradili kvalitetno i na vrijeme.  Kako biste se snašli među mnoštvom papira i dokumenata pripomoći će Vam uredski pribor pomoću kojeg ćete sve organizirati. Kod nas možete pronaći bušilice za papir raznih oblika i veličina, spajalice strojne ili ručne te punjenja za spajalice prema Vašim željama. Za kratke bilješke ili ako Vam je pak potreban podsjetnik tu su post it blokovi, samoljepljivi blokovi raznih oblika i boja te zastavice.Od dodatnog uredskog materijala istaknuli bismo:
  • žigove i tinte
  • materijale za vizitke
  • adresare za lakšu organizaciju
Web shop tvoj-toner.com je u vlasništvu tvrtke Opticus IT d.o.o. Volimo za sebe reći da smo dinamična i inovativna tvrtka. S vremenom osnovne djelatnosti su nam postale prodaja zamjenskih tonera i tinti, najam printera, fotokopirnih uređaja te održavanje računalnih sistema i printera. Tvrtka OPTICUS IT d.o.o. nudi proizvode poznatih partnera: HP, Canon, Samsung, Lexmark, Epson, Xerox, Brother i druge.Posjetite nas i obratite nam se s povjerenjem, a mi smo tu kako bismo ispunili sve Vaše želje i zahtjeve u najkraćem mogućem roku. Naš stručni tim Vam uvijek stoji na raspolaganju kako bi Vam pomogao savjetom.

U slučaju da ste pravna osoba s mjesečnim potrebama molim Vas da nas kontaktirate na info@opticus-it.hr ili tel. 01 2450 960.