Zablistajte s novim osmijehom! NOVADENT ostvaruje sve Vaše snove

Objavljeno: 18.2.2019. 16:52

Postoje male nesigurnosti kod svakoga od nas. Jedna od njih su svakako i naši zubi ukoliko nam neki nedostaje ili su iskrivljeni i žuti. No ne brinite, zato smo mi ovdje. Svjesni smo koliko je lijep osmijeh bitan. On nam svakako daje dodatno samopouzdanje i osjećamo se dobro kada znamo da nemamo problema sa zubima.

Ukoliko se dogodi da izgubite zub, potrebno ga je nadomjestiti radi funkcionirana usne šupljine u cjelosti. Implantati su nadomjesci za izgubljene zube i oni su zapravo trajno riješenje nastalog problema. Implantat predstavlja mali vijak koji se ugrađuje u gornju ili donju čeljust te služi kao zamjena za izgubljeni jedan ili više zuba. Oni su ti koji će Vam vratiti zadovoljstvo vlastitim izgledom. Bitno je naglasiti da su implantati dugoročno riješenje za izgubljeni zub stoga nas posjetite i osigurajte su osmijeh koji ste oduvijek htjeli.Osim implantologije, našim pacijentima nudimo i ostale usluge:
  • Ispune
  • Estetska i oralna kirurgija
  • Mobilna protetika
  • Endodencija
  • Izbjeljivanje u jednoj posjeti


Novadent Vam može ponuditi inovativni koncept potpune stomatološke skrbi i učiniti Vas našim zadovoljnim pacijentom. Kod nas možete dobiti cjelokupnu uslugu na jednom mjestu uz primjenu najnovijih svjetski saznanja iz područja dentalne medicine. Na jednom mjestu obavite dijagnostičke postupke i specijalistička liječenja i time si uštedite svoje dragocjeno vrijeme. Posjetite nas i prepustite se u sigurne ruke naših stručnjaka, jer nama su zadovoljni pacijenti koji nam se uvijek vraćaju glavni cilj.