Adresa: Jurkovićeva 6
10000,Zgareb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 4662 183 01 4662 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://drkrnic.com
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Ključne riječi: darko krnić-darko krnic dr dent med -zubar-zubar zagreb-dentalna ordinacija-dentalna ordinacija zagreb-protetika-protetika zagreb-implantati-implantati zagreb-stomatolog-stomatolog zagreb
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

U ugodnom ambijentu naše ordinacije svakom pacijentu pristupamo na profesionalan način kojim nastojimo ostvariti istinski osjećaj sigurnosti i povjerenja koje jamčimo a strah od stomatologa postaje prošlost. Kada dođete u našu ordinaciju  bit ćete dočekani osmijehom, a mi ćemo dati sve od sebe kako biste nas Vi ispratili zadovoljni i sretni sa zdravijim i ljepšim osmijehom na licu. Smatramo da nema dobne granice za lijepi osmjeh i svakom našem pacijentu pristupamo na individualan način, ali sa namjerom postizanja vrhunskih i dugotrajnih rješenja. 

Investiranje u kontinuiranu edukacija iz područja estetske stomatologije, protetike i dentalne implantologije od svjetski priznatih eksperata  te korištenje vrhunske tehnologije naš su preduvjet za vrhunsku zdravstvenu uslugu koja je prepoznata od naših brojnih pacijenata.

Tri ključna razloga zašto nas pacijenti biraju i preporučaju:
1. Vrhunski estetski rezultati i njihova dugotrajnost
2. Opuštena atmosfera, smirenost i povjerenje
3. Korištenje vrhunske tehnologije i najkvalitetnih materijala

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4662 183 01 4662 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.