Adresa: Voćarska cesta 106
10000, Zagreb
Telefon:
01 3461 107 01 3461 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://pontes-salutis.com/
http://www.facebook.com/pontes.salutis/

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 08 - 16 h
Djelatnosti: Poslovni pokloni, Poklon galerija, Gift shop, Suveniri
Grafički dizajn, grafička priprema
Web shop, internet prodaja
Ključne riječi: lasersko graviranje i rezanje – uv printer - korporativni pokloni - zahvalnice za vjenčanja - vjenčani pokloni - dekorativni - magneti - križevi - anđeli
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Zadruge PONTES SALUTIS.

Socijalna kooperativa – zadruga “Pontes Salutis“ pokrenuta na inicijativu Zajednice Cenacolo. Zadruga pripada nizu inicijativa pokrenutih zadnjih godina u svijetu koja želi ponuditi alternativnu viziju razvoja globalnog gospodarstva. Socijalno poduzetništvo danas je najbrže rastući organizacijski oblik ekonomije u svijetu.

Čime se bavimo?
Jedna od najdinamičnijih inicijativa zadruge je radionica keramike. Proizvodi su ručni radovi, izrađeni potpuno u Hrvatskoj. Glina je nepredvidiva i jako krhka. Da bi postao dobar keramičar, potrebno je puno ljubavi i strpljenja, a mi to imamo!

Naša misija!
Misija Zadruge Pontes Salutis je poticanje razvoja društvenog poduzetništva. Prema ciljevima Zadruge sva stečena dobit se reinvenstira ponovno u djelovanje i rad Zadruge. Pontes Salutis u svakom čovjeku želi vidjeti skrivene talente i dovesti ga do realizacije vlastitog života kroz stavljanja vlastitih talenata u službu šire društvene zajednice.

Za što kvalitetnije predstavljanje Vaše tvrtke ili obrta, nudimo Vam usluge kako bi zadovoljili sve Vaše potrebe po pitanju promotivnih materijala. S obzirom da se koristimo najmodernijim tehnologijama, u mogućnosti smo realizirati mnoštvo ideja za izvedbu reklamnih i promotivnih materijala od dizajna do projektiranja i izrade samog proizvoda.

Za sve dodatene upte kontaktirajte nas putem e-maila i telefona te posjetite našu web stranicu.

Pratite nas i Facebooku.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3461 107 01 3461 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.