Adresa: Voćarska 5
10000, Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 4633 109 01 4633 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.grafko.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-17
Djelatnosti: Papir, karton, naljepnice
Tiskara, Sitotisak, Digitalni tisak, Knjigovežnica
Pozivnice, zahvalnice, čestitke
Ključne riječi: papir, karton, papirnica, samoljepivi papiri, naljepnice, papiri u boji, kuverte, pozivnice za vjenčanje, tisak, print, ured, škola, bilježnice, teke, omoti za knjige, registratori, likovni, bojice, mape, fascikli, blok, tiskarske boje i pribor
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Papirnica Grafko se već 18 godina bavi vele i maloprodajom papira i kartona, samoljepivih papira, kuverata te ostalog uredskog i školskog pribora.
Osim toga u našoj tiskari možemo na iste tiskati ili printati, te papire izrezivati, bigati ili drugačije dorađivati. Svi papiri mogu se kupiti i po komadu, a imamo i lepezu uzoraka papira koje možete dobiti u dućanu ili ih šaljemo poštom.

Svu robu za cijelu Hrvatsku šaljemo poštom, HP Expressom ili nekom drugom dostavom po dogovoru.
U dućanu je moguće jednokratno plaćanje svim karticama, gotovinom ili prethodno predračunom.

Nalazimo se na samom početku Voćarske, udaljeni nekoliko minuta pješice od Kvaternikovog trga, a ispred dućana se može kratko parkirati.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4633 109 01 4633 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.