Adresa: Jakova Gotovca 1/1
10 000 Zagreb
Telefon:
01 4664 101 01 4664 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://instruktazni-ustanova.hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-15
Djelatnosti: Obrazovanje, seminari, treninzi, coaching
Ključne riječi: osposobljavanje - obrazovanje - programi stručnog osposobljavanja
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Instruktažni centar, ustanova za obrazovanje odraslih je prva tvrtka u Hrvatskoj specijalizirana za osposobljavanja u području unutarnjeg transporta i manipuliranja robom, osnovana 1965. godine.

Tradicija duža od 45 godina, te višegodišnje iskustvo zaposlenika Instruktažnog centra, specijaliziranih u problematici osposobljavanja na sredstvima unutarnjeg transporta garancija su kvalitetne realizacije programa osposobljavanja vaših zaposlenika.

Instruktažni centar, ustanova za obrazovanje odraslih ima verificirane i od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta ovjerene programe. Programi se izvode na temelju Zakona o obrazovanju odraslih.

Više od 40.000 rukovatelja radnih strojeva osposobljenih u Instruktažnom centru uspješno radi širom Hrvatske i Europe.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4664 101 01 4664 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.