Zaštite svog kućnog ljubimca od hladnoće u velikom stilu

Mnogi vlasnici pasa podvojenog su mišljenja što se tiče odjeće za pse. Konstantno se nameće pitanje je li to potreba ili moda. Pa, ipak je priroda podarila psima dlaku, koja im je dovoljna da se zaštite te podnesu i one najniže temperature. Ovakvo mišljenje je rašireno, ali na žalost i potpuno pogrešno jer ne podnose sve pasmine jednako različite vremenske uvjete.
          

Kada biste trebali zaštititi psa od hladnoće?
 
  • Vaš ljubimac će pokazivati znakove poput drhtanja i ukočenosti što je već alarmantno i trebali biste razmisliti o toploj zimskoj odjeći.
  • Neke pasmine imaju vrlo kratku poddlaku i ne reagiraju dobro na hladnoću. Dobermani, bokseri, staffordski terijeri i neke vrste hrtova te pasmine slične navedenima nemaju dovoljno jaku poddlaku i svakako biste im trebali osigurati i adekvatnu odjeću.
  • Psima sitnije građe mnogo je teže regulirati tjelesnu temperaturu i prilikom izlaska u zimske šetnje njih bi svakako trebalo odjenuti.
  • Bolesni i stariji psi isto trebaju u šetnju, ali potrebno je i dodatno ih zaštititi. Uvijek birajte udobnu odjeću te propisne materijale za snijeg ili kišu. Psima je isto neudobno ako im odjeća ne odgovara, stoga slušajte potrebe Vašeg ljubimca.
Osim u svrhe zaštite i potrebe, odjeća za pse je nešto što se podrazumijeva kada se ljubimce izvodi po kiši. Mnogo je jednostavnije kupiti psu lijepu kabanicu koja će odraditi svoje po kišnom vremenu, a i Vi ćete uštedjeti vrijeme jer neće biti hvatanja po stanu kako biste pokušali uvaliti svoga ljubimca u kadu.U današnje vrijeme, nitko se više ne okreće za psima koji su odjeveni, osim možda kada zadivljeno promatra originalan dizajn. Pse se odijeva primarno iz potrebe, ali i kako bi vlasnici uštedjeli vrijeme jer ipak odjeća štiti psa od hladnoće, ozljeda i vlage te joj je to glavna funkcija. Ipak, samo oni najhladnokrvniji će ostati ravnodušni kada vide male manekene kako šeću ulicom u zanimljivim komadima. Oni koji se bave dizajniranjem odjeće za pse inzistiraju na udobnosti iste, ali i s pažnjom biraju materijale za razne vremenske uvjete.

Upravo tako funkcionira kreativni tim Vau Design Studia, koji već dvadesetak godina izrađuje odjeću i tekstilnu opremu za kućne ljubimce i pse svih veličina. Kao jedini takav studio u cijeloj Hrvatskoj, njihova ponuda je iznimno zanimljiva, pa su kroz tih dvadeset godina prošli kroz mnoge revije i izložbe pasa i mačaka, te kroz mnoge televizijske emisije posvećene kućnim ljubimcima. Ako ste oduvijek htjeli zaštiti svoje ljubimce od negativnog utjecaja vremenskih nepogoda i hladnoće ili jednostavno želite svom ljubimcu pružiti novi izgled, Vau Design Studio je prava destinacija za vas.
                      
Ovom kreativnom timu jedina je želja kao i sve ove godine da surađuje s Vama, te da kroz zajednički razgovor i savjetovanje dođete do novih rješenja i proizvoda koji garantiraju Vaše zadovoljstvo.

Stoga ne oklijevajte, obratite se stručnjacima u Vau Design Studiu i dopustite im da pretvore vašu sljedeću šetnju s kućnim ljubimcem u pravi modni događaj!