OCIJENI
Adresa: Buconjićeva 18
10000, Zagreb
Mobitel:
098 391 623 098 391 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://rtcexperts.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: po dogovoru
Djelatnosti: Izrada web stranica, Programiranje
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: analiza podataka - razvoj IT rješenja - analiza klijenata - kontrola kvalitete industrijske proizvodnje - osiguranje kvalitete softvera za tvrtku za razvoj softvera
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

-"Curi" Vam novac?

- Čini Vam se da sve dobro radite, a rezultat ipak izostaje?

- Svjesni ste da postoje nepravilnosti, ali ih niste u stanju precizno identificirati?Tvrtka RTC Experts d.o.o. iz Zagreba ima višegodišnje iskustvo u područjima inteligentne obrade podataka i izradi rješenja za industriju i poslovni sektor.

Svoje usluge nudimo svim zainteresiranim subjektima koji žele poboljšati svoje poslovanje. Pritom se koristimo vlastitim razvijenim postupcima za inteligentnu obradu podataka koji su patentirani u više područja djelatnosti kao i postojećim platformama za obradu podataka.

Posebno ističemo iskustvo u analizi potrošačke košarice za velike trgovačke lance, otkrivanju profila klijenata koji žele prijeći konkurentskoj tvrtki za osiguravajuća društva, analizi ekonomskih pokazatelja i analizi biomedicinskih podataka, brzu identifikaciju mjesta pada kvalitete i analizu knjigovodstvenih podataka.

Dostavite nam svoju Excel tablicu, a na nama je da Vam damo odgovore na Vaša pitanja.

Sve detaljnije informacije dostupne su vam putem telefona i naše web stranice.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 391 623 098 391 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI