Adresa: Jordanovac 4
10000, Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Email: Kontakt podaci
Web: http://xbody.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-21 sub: 8-17
Djelatnosti: Fitness centar
Ključne riječi: ems-fitness - mršavljenje - celulit - mišići - osobni trener - rekreacija
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

PREDNOSTI VJEŽBANJA X BODY ODIJELOM

 Prednosti vježbanja sa Xbody odijelom:

  • vježbate ciljano, a Xbody odijelo djeluje na  sve skupine mišića
  • intenzivan i visoko učinkovit trening
  • dovoljno je 2 puta tjedno po 20 minuta vježbanja, uz 10 minutnu masažu, idealno za osobe koje nemaju dovoljno slobodnog vremena
  • u kratkom vremenu možete postići bolje rezultate za razliku od klasičnog vježbanja u teretani gdje trebate uložiti puno više vremena da biste postigli željeni cilj, pa je s time i motivacija veća
  • vježbanje je  sigurno, bez opasnosti od ozljeda


za Vaš uspjeh i postizanje Vaših ciljeva imate svog osobnog XBody  trenera, a imamo i mogućnost održavanja treninga u Vašem domu.
trening ovim načinom ima veliku mogućnost prilagodbe željama i potrebama klijenata, mogu se birati vježbe iz bilo kojeg sporta, što smanjuje mogućnost monotonije treninga.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.