Spriječite na vrijeme alergije! Mi imamo riješenje za Vas.

Objavljeno: 29.10.2018. 15:20

Alergije su bolest 21. stoljeća jer sve više ljudi ima neki oblik alergije. Ukoliko ste se ikada susreli sa problemom alergije ili astme, onda znate kako teški simptomi mogu biti. Nije lako živjeti i boriti se sa alergijama. Natečene i suzne oči koje peku i svrbe, kašalj, gušenje, stezanje i svrbež grla, svrbež nosa samo su neke od reakcije bilo na ambroziju, prašinu, pelud ili neki drugi uzrok alergije. Alergije se javljaju kao sekundarni poremećaji, jer nastaju tek kad se naruši balans u organizmu tj. u radu pojedinih organa tipa jetre, bubrega, debelog crijeva, pluća.

Pravo je olakšanje kada znamo da ipak postoji riješenje za ublažiti i ukloniti alergije. Terapeut Vesna Smrček Knez, mr.ph. otvorila je vrata svoje ordinacije - CEBIOR, kako bi pomogla mnogima koji se bore sa takvim problemima. Poseban naglasak se stavlja na biorezonantnu metodu. Biorezonanca spada u područje energetske medicine. Pomaže našem organizmu da se vrati u stanje ravnoteže na nivou stanice, te svi naši organi počinju funkcionirati optimalno, što dovodi do ravnoteže organizma, a time i do zdravlja.Biorezonanca je velika podrška u podrčju alergija i intolerancija na hranu. Alergije često nestanu već kod deblokadnih programa i sa detoksikacijom, ali kod pacijenata kod kojih se pojavio neurodermitis i astma terapija je dugotrajnija. Prvi uspjesi BICOM terapije i najviše ispitivanja bilo je baš na ovom području.
Bilo bi dobro napraviti sva potrebna ispitivanja kako biste otkrili na što ste alergični, kako reagirate na alergiju, u kojim vremenskim periodima/sezonama imate alergijske reakcije. Ono što CEBIOR zagovara jest da ključ za cjeloživotno zdravlje leži u spriječavanju bolesti i održavanju zdravlja, a ključ prevencije je procjena.
Prepustite se u sigurne ruke terapeuta Vesne Smrček Knez, mr.ph. i napravite preventivni pregled stanja Vašeg organizma, jer kako stara narodna poslovica kaže: Bolje spriječiti nego liječiti!