Adresa: I.B.Mažuranić 52
10 000 Zagreb
Telefon:
01 3733 344 01 3733 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.drtomislavmatic.com

Radno vrijeme

:
pon: 9-12, 16-20
uto: 9-12, 16-20
sri: 16-20
čet: 9-12, 16-20
pet: 9-12
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Ključne riječi: protetika, parodontologija, estetska stomatologija, oralna kirurgija, dječja i preventivna stomatologija, konzervativna stomatologija
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

USLUGE ORDINACIJE:

- Konzervativna stomatologija
- liječenje i popravci zubi
- Dječja i preventivna stomatologija - vrlo je važno da pristup stomatologa najmlađim pacijentima bude odgovarajući, kako bi dijete zadobilo njegovo povjerenje i     odagnalo strah.
- Protetika- fiksnom i mobilnom protetikom rješavamo problem nedostatka zubi u usnoj šupljini.
- Parodontologija- parodontoza predstavlja oboljenje zubnog mesa i važno je da se pravovremeno liječi. Uzrok parodontoze je plak koji sadrži bakterije. U našoj ordinaciji provodimo odgovarajuće parodontološke tretmane, te educiramo pacijente o pravilnoj oralnoj higijeni, kako bi se spriječilo eventualno daljnje razvijanje bakterija.
- Estetska stomatologija- kao interdisciplinarna grana stomatologije omogućuje da se u relativno kratko vrijeme pacijentu osigura lijep osmijeh.
- Oralna kirurgija- komplicirano vađenje zuba.


Tomislav Matić, dr.stom., rođen je 1959. godine. Stomatološki fakultet završio je u Zagrebu. Godine 1991. osnovao je privatnu ordinaciju, jednu od prvih na području zapadnog dijela grada.

Sudionik je mnogih simpozija i kongresa u zemlji i inozemstvu.

Velik broj pacijenata i njihova dugogodišnja vjernost govori u prilog odnosa prema pacijentu s naglaskom na kvalitetu stomatoloških usluga.U radu koristimo isključivo vrhunske stomatološke materijale i vrhunsku stomatološku opremu. Svi materijali i oprema prošli su stroge kontrole i preporuke Svjetske zdravstvene organizacije. 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3733 344 01 3733 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.