Izaberite ovlašteni servis za Geberit

Objavljeno: 13.5.2019. 10:41

Odnedavno, kvaliteta našeg rada i pristupa prema potrošačima je prepoznata i od strane svjetski priznatog, velikog i uspješnog proizvođača sanitarnih proizvoda Geberit, te je naš obrt promoviran u ovlašteni servis Geberit proizvoda, tek među nekolicinom u Hrvatskoj.

Geberit je vodeća grupacija za sanitarne armature i opremu na europskom tržištu i među vodećima u svijetu. Razlog njihove popularnosti je visoki standard kvalitete, briga za okoliš, društvo, kupce i partnere, za zaposlenike kao i za dioničare, primjerice u obliku prozvoda koji štede vodu, novih logističkih rješenja ili energetski učinkovitih proizvodnih postrojenja i odgovorne izobrazbe. Stoga, možemo ponosno reći kako smo od sada uključeni u veliku Geberit obitelj kao ovlašteni servis.

Pri uređenju kupaonice kvaliteta ugrađenih materijala i opreme svakako bi trebala biti prioritet. S vremenom izbor istih dobiva na važnosti zbog samog održavanja i dostupnosti rezervnih dijelova. Osim kvalitetnog proizvoda, morate imati na umu da je pravilna i stručna ugradnja ključna, kao i održavanje u budućnosti. Kada dođe do kvara, što je neminovno s obzirom na kvalitetu vode koja protiče mahom zastarjelim vodovodnim instalacijama, susresti ćete se sa problemom pronalaska povoljnog i pouzdanog servisera. Razlog tome je što popravak ugradbenog vodokotlića kao i druge sanitarne opreme, može predstavljati pravi izazov za majstore, a ne treba posebno ni isticati za korisnike istih.

Obrtu „Vaš vodoinstalater“ obratite se s povjerenjem za ugradnju, popravak te konzultaciju i pomoć kod odabira Geberit vodokotlića i drugih proizvoda. Sigurni smo da ćete biti zadovoljni kvalitetom naše usluge baš poput tisuća naših sugrađana proteklih petnaest godina.