Vrećica - nezaobilazan blagdanski dodatak

Objavljeno: 7.11.2018. 11:54

Vrijeme darivanja svakim danom sve je bliže, a ideje za poklone nikada nije rano smisliti. Mjesec prosinac poznat je kao mjesec darivanja i upravo zbog toga jesen je idealno doba za smišljanje kreativnih i novih ideja za poklone, kako za najmilije, tako i za poslovne suradnike.Naravno, uz sam poklon, bitno je i pakiranje. Uz omot, potrebno je pronaći i idealnu vrećicu koja će posebno oduševiti osobu kojoj darujete određeni poklon koji ste izabrali.

Vrećica postoji zaista mnogo. Od hrvatskih tradicionalnih vrećica posebno namijenjenih za suvenirnice, vinotoke, turističke agencije, hotele i druge. Akta d.o.o. Je tvrtka koja pruža za svakoga vrećicu koju želite. Bilo da želite personaliziranu vrećicu ili vrećicu koja promovira hrvatsku kulturu na pravom ste mjestu. Svima koji rade u turizmu i imaju potrebu darivati svoje goste ili ponuditi tržištu vrećice inspirirane hrvatskim turističkim atributima. Izrađujemo ih u dva osnovna motiva i pet dimenzija. Ovisno o vašim potrebama, možete naručiti komercijalne pakete po 5 kom od svakog vizuala i formata (paket sadrži ukupno 50 vrećica) ili pojedinačno birate motiv i dimenziju koja Vam odgovara.Akta d.o.o. u svojoj ponudi ima:
  • PAPIRNATE VREĆICE
  • PLASTIFICIRANE VREĆICE
  • POKLON UKRASNE VREĆICE
  • POLIETILENSKE VREĆICE
  • PE-HARD VREĆICE
  • OSTALO
  • UKRASNE POKLON VREĆICE - HRVATSKA U MALOM
Želite li iznenaditi dragu osobu sa posebno personaliziranom vrećicom, bilo ukrasnom ili papirnatom, AKTA je mjesto gdje ćete zasigurno pronaći ono što tražite.

Zaboravite na probleme sa kupnjom vrećica u zadnji tren, jer je isporuka zasita brza, a možete čak odabrati i koji materijal želite za određenu vrećicu. Tako npr. U proizvodnji ukrasnih vrećica AKTA koristi papire od  150-170 gr, nepremazne i premazne kartone, high gloss ili matt kunsdrucke.
Ovisno o materijalu vrećice su ili neplastificirane ili sjaj plastificirane. Vrećice su ojačane na dnu i pod rukohvatima s ručkom od polipropilenske pletenice u odgovarajućoj boji. Pripremite se već danas za blagdansko vrijeme i narućite vrećice koje će posebno lijepo izgledati ispod božićnog drvca.