OCIJENI

ELICINA KREMA

0 pregleda/dan | Objavljeno: 21.08.2012. 10:16

Elicina je originalna hranjiva krema sa mukopolisaharidima puža koja sadrži, u prirodnoj i biorazgradivoj formi, sedam najvažnijih elemenata za dobrobit kože (alantoin, kolagen, elastin, glikolnu kiselinu, proteine, vitamine i peptide koji imaju svojstvo purifikacije).
Smanjuje i ublažava OŽILJKE, tragove nastale od AKNI, STRIJE, OPEKLINE, MRLJE, BORE i mimične tragove, regenerirajući oštećenja tkiva.

Poboljšava pigmentaciju mrlja, aktivnim čišćenjem pora omogućuje povratak prirodne boje kože. Uklanja odumrle stanice kože, hrani je prirodnim kolagenom i elastinom, izglačuje i omekšava zahvaljujući alantoinu. Dnevna aplikacija za sve vrste kože pomaže u tretmanima akni, strija, sunčanih pjega, bora i ožiljaka. Pakiranje od 40 grama dostatna je za mjesečnu aplikaciju (na zoni kao što je lice) što daje uvid u nesumnjive kvalitete ovog proizvoda.

ljekarne-lipa.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI