OCIJENI
2 + 1 GRATIS

Dani DIETPHARMA U LJEKARNAMA LIPA 2+1 GRATIS

Akcija je završila

1 pregleda/dan | Objavljeno: 11.10.2021. 13:05

Pozivamo Vas da posjetite naše ljekarne na Malešnici i Samoborskoj cesti za vrijeme trajanja dana Dietpharma od 11.-13.10.2021. jer pri kupnji 2 Dietpharm proizvoda ostvarujete pravo na gratis proizvod s poklon kartice 4+1!

Tisućugodišnje znanje o ljekovitim tvarima iz prirode i iskustva tradicionalne medicine u Dietpharmu se nadopunjuje najnovijim znanstvenim spoznajama i proizvode se prirodni lijekovi, vitamini i minerali, proizvodi s ljekovitim biljem te dodaci prehrani.
Ime Dietpharm je tijekom godina postalo sinonim za zdravi način života i osobnu brigu za zdravlje.
Centravit ®, Magnezij 300 ® +C, Kondroin forte ®, Omega 3, Bio C-500 … samo su neki od proizvoda koji su proizvedeni po pažljivo odabranim recepturama i najsuvremenijim tehnološkim pristupom s jedinstvenim ciljem zaštite i unaprjeđenja zdravlja. Zasigurno ste prepoznali vrijednost i kvalitetu i bar je jedan ili više Dietpharmovih proizvoda dio Vaše kućne ljekarne.

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI