OCIJENI
popust 10%

WELEDA PRIRODNA KOZMETIKA - 10%

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 30.11.2012. 13:18

``U harmoniji sa čovjekom i prirodom `` je moto iza koga stoje 90 godina duga tradicija i iskustvo, jednim imenom nazvani WELEDA. Weleda je nemačka prirodna kozmetika koja se pri izradi svojih proizvoda oslanja na moć biljaka iz organskog i biodinamičkog uzgoja. Kombinacija ekstakata bilja, finih biljnih ulja i mirisnih komponenata, čini Weleda proizvode privlačnim, izuzetno delotvornim i dobro podnošljivim.

Svi Weleda proizvodi su sa NaTrue certifikatom što je potvrda za najviši standard prirodne i organske kozmetike.

Weleda kozmetika proizvedena je od 100% prirodnih sirovina vrhunske kvalitete, bez sintetskih aditiva. Sva proizvodnja temelji se na antropozofskom pristupu ljekovitosti biljaka i povezanosti duhovnog u čovjeku i prirodi. Umjesto da gleda na kožu i sve njene slojeve s tradicionalnog znanstvenog stajališta, Weleda gleda dublje. S antropozofijom (Rudolf Steiner 1861-1925.; osnivač i utemeljitelj antropozofije) istraživali su i pronašli jasnu vezu između različitih procesa biljaka i ljudi. Jednostavno rečeno, različiti dijelovi biljke podržavaju različite procese u ljudskom tijelu te u koži.

•korijen biljke - podržava nervni sustav (dodir, držanje)

•lišće - podržava ritmičke funkcije (srce, pluća, protok tekućina)

•cvijet - podržava metabolizam (protok energije)


Svi Weleda proizvodi rađeni su po strogim kriterijima:

•vrijednosti koje se poštuju su kvaliteta, održivost, kredibilitet, odgovornost i osobna pažnja

•koriste se samo prirodni sastojci

•proizvodi su bez mineralnih ulja, sintetičkih mirisa, sintetičkih bojila i konzervansa te parabena

•sadrže samo prirodne, posebno blage sastojke

•razvijeni su u uskoj suradnji s liječnicima, dermatolozima i primaljama

•dermatološki i klinički su testirani (nikada na životinjama)


Asortiman

Weleda ima širok asortiman proizvoda podeljen u nekoliko linija i namenjen kompletnoj nezi lica i tela. U okviru Weleda asortimana nalaze se i proizvodi za negu beba i dece kao i proizvodi za negu trudnica i dojilja.

Njega za bebe i djecu - kompletna linija za njegu i zaštitu na bazi nevena sadrži balzam za zaštitu od hladnoće i vjetra, kremu za lije i tijelo, kremastu i umirujuću kupku, losion za tuširanje i šampon, mlijeko za tijelo, sapun, ulje za njegu i čišćenje, protuupalnu kremu za pelensku regiju, te ulje za njegu i opuštanje trbušćića za bebe

Kozmetika za trudnice i dojilje - sadrži ulje protiv strija za trudnice, ulje za masažu međice u trudnoći, ulje za njegu i opuštanje dojki

Dezodoransi - eterična ulja kadulje i limuna posjeduju antibakterijsko djelovanje i lagani adstringirajući efekt, te umiruju nadražaje. Može se koristiti kao sprej za tijelo i prostor.

ljekarne-lipa.hr

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI