OCIJENI
popust 10%

POGODNOSTI LJETNIH PAKETA

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 15.07.2011. 12:38

Cijenjeni kupci, ovo ljeto za vas smo pripremili paketnu akciju kako bi se lakše i jednostavnije pripremili za ljetovanje i putovanje. Akcija se sastoji od dva paketa namijenjena različitim potrebama, a ponuda traje od 01.06.-31.08.2011.

PAKET LJETO – uključuje:
1) preparat za sunčanje
2) sredstvo nakon sunčanja/opeklina
3) zaštitu od uboda insekata
4) sredstvo za umirenje nakon uboda insekata

PAKET PUTOVANJE – uključuje:
1) sredstvo za dezinfekciju kože i rana
2) flaster za rane
3) preparat za smirivanje probavnih tegoba
4) preparat za smirivanje simptoma alergije
5) preparat za suzbijanje upalnih procesa
6) sredstvo protiv bolova/skidanje temperature
7) sredstvo protiv mučnine na putovanju

PAKET PUTOVANJE osmišljen je kao mala prva pomoć koju preporučamo uvijek ponijeti sa sobom na duža putovanja, pogotovo u inozemstvo, kako bi se izbjegle neželjene i nepotrebno neugodne situacije.

Kupnjom paketa ostvarujete 10% popusta na cjelokupni iznos, te tako ostvarujete novčanu i vremensku uštedu.

Također Vam ostavljamo prostora da sami izaberete što želite uključiti u paket, te možete prilagoditi sadržaj Vašim potrebama, uzevši u obzir ponuđene preparate, napraviti kombinaciju koja Vama odgovara.

Najmanje 4 proizvoda donosi Vam uštedu od 10%, a 5 ili više proizvoda 15% popusta, te gratis Nevenovu mast.


Nevenova mast bez konzervansa namijenjena je njezi kože cijelog tijela - štiti od hladnoće, štetnog sunčevog zračenja i vjetra, neizostavna je pomoć kod kožnih infekcija, opeklina, ranica, hemoroida... Neven je i snažan dezinficijens koji aktivno djeluje na bakterije i viruse. Protuupalna svojstva nevenove kreme pomažu bržem i efikasnijem zacjeljivanju rana na koži. Redovitom primjenom nevenove kreme na oštećenoj koži na prirodan način je stimulirana regeneracija tkiva i zdravih stanica kože te smanjena upala. Odlična karakteristika nevenove masti je i široka primjena za njegu kože čitavoga tijela, a osobito za kožu lica - sprečava pucanje usnica, zatim ruku i nogu - vlaži i omekšava laktove i pete na stopalima.

VAŠA LJEKARNA LIPA!

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI