OCIJENI
popust 30%

Jowaé AKCIJA 09.08.-16.08.2021. -30% popusta

Akcija je završila

1 pregleda/dan | Objavljeno: 13.08.2021. 22:11

Pozivamo vas da nas posjetite u razdoblju između 09.08.-16.08. jer smo za Vas pripremili -30% popusta na Jowaé liniju!

---

Novi kozmetički brand Jowaé nastao je kao spoj najboljeg iz dva velika kozmetička svijeta: francuskog i sve popularnijeg korejskog. Ova francusko-korejska kozmetička sinergija plod je francuskog znanja i iskustva u fitokozmetici te snage ljekovitih korejskih biljaka s dugogodišnjom tradicijom.

Nadahnuta korejskom riječju harmonija, kozmetika Jowaé (izgovara se kao tcho-wha-é) nastala je iz potrebe da se koži vrati ravnoteža narušena štetnim vanjskim uzročnicima i to je postignuto u prvom redu zahvaljujući inovativnom ekskluzivnom patentiranom sastojku lumifenolima, moćnim antioksidansima izoliranima iz čuvarkuće, biljke sposobne preživjeti u najnepovoljnijim vremenskim uvjetima.

Lumifenoli imaju četverostruko djelovanje: djeluju kao antioksidativna zaštita, stimuliraju prirodnu staničnu zaštitu, oživljavaju stanični metabolizam i reguliraju sintezu melanina.

Jowaé kozmetika temelji se na korejskom ritualu njege lica u 4 koraka:
1. čišćenje kože
2. priprema
3. aktivacija
4. korekcija.

Ovaj etički, prirodan brand ima u prosjeku 93% prirodnih sastojaka, bez parabena je, fenoksietanola, mineralnih ulja, silikona i umjetnih bojila. Prikladan je i za osjetljivu kožu.

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI