OCIJENI
2+1 GRATIS

DIETPHARM VAS DARUJE !

Akcija je završila

1 pregleda/dan | Objavljeno: 29.09.2011. 14:22

Za 2 kupljena Dietpharm proizvoda po Vašem izboru poklanjamo Vam

Clean Hand sprej ili
Magnezij 300 šumeće tablete

*akcija vrijedi do isteka zaliha



Izdvajamo:

Soja flavon®
kapsule

Sadrže izoflavone, fitoestrogene iz soje, koji pomažu u ublažavanju tegoba menopauze. Izoflavoni soje, potpomognuti vitaminom E štite čitav organizam i čuvaju njegov integritet u razdoblju menopauze.

Namjena
- prirodna pomoć u menopauzi
- za ublažavanje klimakterijskih tegoba

Sastav
- NovasoyTM izoflavoni, vitamin E
- sadrži klinički ispitan NovaSoyTM

Primjena
- uzima se 1-2 kapsule na dan, uz obrok



Metabolan®
kapsule

Metabolizam podrazumijeva mijenu tvari, tj. ukupnost svih biokemijskih procesa koji se odvijaju u organizmu. Za normalno odvijanje i aktiviranje metabolizma od velika su značaja nezasićene masne kiseline, naročito gama-linolenska kiselina (GLA). GLA je biološki visoko aktivna tvar, a nastaje iz linolne kiseline koja se u uvjetima zdrave prehrane bogate biljnim uljima unosi u tijelo isključivo hranom. GLA ima specifičnu ulogu u metabolizmu masti. Kao aktivator metabolizma pospješuje pretvorbu masti u korisnu energiju. Taj biokemijski mehanizam omogućuje da se masne naslage lakše gube iz tijela. Metabolan® kapsule na posve prirodan način nadomještaju nedostatak GLA, čime osiguravaju optimalan metabolizam i bržu razgradnju pohranjenih masnih naslaga.

Namjena
- biljni aktivator metabolizma
- kod smanjenja tjelesne težine
-.za održavanje poželjne tjelesne težine
- potiče metabolizam i bržu razgradnju masnih rezervi u tijelu

Sastav
- jedna kapsula sadrži 350 mg ulja boreča s najmanje 18% gama-linolenske kiseline (GLA) i 10 mg prirodnog vitamina E

Primjena
- kod normalizacije tjelesne težine i razgradnje masnih naslaga u tijelu, preporučuje se uzimanje 1-2 kapsule uz glavne obroke, 2-3 puta na dan



Bonisan®
kapsule

Bonisan® kapsule za smirenje i protiv nesanice sadrže pažljivo međusobno usklađene ekstrakte ljekovitog bilja, koji se odavno koriste u narodnoj medicini za umirenje i relaksaciju organizma.
Ekstrakt hmelja pospješuje uvođenje u san, a odoljen ga produbljuje i produljuje. Matičnjak djeluje centralno smirujuće na živčani sustav. Bonisan® kapsule sadrže i standardiziranu količinu valerenske kiseline u lipofilnom ekstraktu korijena odoljena, koja na prirodan način djeluje anksiolitički i harmonizirajuće na psihu.

Namjena
- za brže uspavljivanje i dublji san
- kod nesanica uzrokovanih uznemirenošću
- za opuštanje i smirenje

Sastav
- jedna kapsula sadrži 150 mg suhog ekstrakta korijena odoljena (Extr. Valerianae sicc.) s najmanje 0,15 % valerenske kiseline, 50 mg suhog ekstrakta šišarki hmelja (Extr. Humuli lupuli sicc.) i 5 mg eteričnog ulja matičnjaka (Citronellae aetheroleum)

Primjena
- kod nesanice uzima se 1-2 kapsule prije odlaska na spavanje
- kod nemira, tjeskobe i razdražljivosti uzima se prema potrebi, 2-3 puta na dan po 1 kapsula



Hialuron direct®
tablete

Hijaluronska kiselina je glavni sastojak sinovijalne tekućine koja se nalazi u zglobovima i neophodna je za podmazivanje zglobne hrskavice. Sa starenjem organizma proizvodnja hijaluronske kiseline se smanjuje što dovodi do smanjenja viskoznosti i sve većeg razrjeđenja sinovijalne tekućine. Zglobovi postaju bolni i teško pokretljivi. Slično je i kod osteoartritisa kada hrskavica i druge zglobne strukture počinju propadati, a upalni proces u zglobovima dovodi do smanjene proizvodnje hijaluronske kiseline, što ima za posljedicu smanjeno podmazivanje zglobova. Redovito uzimanje hijaluronske kiseline pospješuje podmazivanje zglobova, povećava viskoznost sinovijalne tekućine, hrani zglobnu hrskavicu te omogućuje zglobovima da sačuvaju gipkost i pokretljivost.

Namjena
- kod osteoartritisa
- kod povreda zglobne hrskavice
- kod degenerativnih promjena zglobova
- kod sportskih ozljeda
- kod otežane pokretljivosti, bolova i zakočenosti zglobova

Sastav
- jedna tableta

www.ljekarne-lipa.hr/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI