OCIJENI

CRYSTAL DERMA -DERMOKOZMETIKA FARMACEUTSKE KVALITETE

1 pregleda/dan | Objavljeno: 21.05.2012. 12:42

Crystal Derma nova je dermokozmetička linija farmaceutske kvalitete
Namijenjena je njezi suhe kože sklone dermatološkim problemima.

ATOPIK KREMA

Crystal Derma Atopik linija namjenjena je svakodnevnoj njezi suhe kože lica, ruku i tijela, kako preventivno tako i poslije štetnog djelovanja kemijskih i drugih reakcija (deterđenata, utjecaja temperatura koje isušuju kožu, toplog zraka, rengenskog i UV-zračenja). Preporuča se kod svih vrsta suhih dermatoza s perutanjem (neurodermatitis, psorijaza, ekcemi, ihtioza).
Sadrži ureu koja kao aktivni sastojak preparata za suhu kožu djeluje kao izuzetno blag keratolitik i hidratacijsko sredstvo.
Ulje žutog noćurka (sadrži polinezasićene masne kiseline - gama linolenska kao najvažnija), ima pozitivan utjecaj na očuvanje i ponovno uspostavljanje epidermalne barijere. Svojom strukturnom formulom veže vodu i masti i osigurava koži potrebnu vlagu i masnoću. Gama lineolenska kiselina u dobroj emulzionoj podlozi djeluje tako da obnavlja funkciju epidermalne zaštite kože a samim tim djeluje protiv upala, ublažava svrbež, omekšava i povećava elastičnost kože.
Shea maslac je masna supstanca iz afričkog oraha, lipofilni emolijens. Omekšava kožu, poboljšava njenu gipkost, čuva vlagu. Na koži stvara tanki nepropusni film i na taj način sprečava gubitak vode iz kože. Štiti od UV zračenja.

ljekarne-lipa.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI