OCIJENI
1 + 1 GRATIS

Almagea-promocija u Ljekarni lipa 11 i 21. 12.2015.

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 18.12.2015. 21:34

Posjetite Ljekarnu lipa na Malešnici ,I.B.Mažuranić 58 dana 11. i 21. prosinca 2015.od 16-19 sati i upoznajte se sa Almagea proizvodima za očuvanje zdravlja. U ponudi su tri proizvoda, a na dan promocije iskoristite akcijsku prodaju 1+1 gratis .

Almagea KRILL OIL CARDIO+ sadrži ulje račića krila koji većinom obitava u čistom antarktičkom moru. Ulje krila bogat je prirodni izvor omega-3 masnih kiselina te sadrži višestruko bolje iskoristive omega-3 masne kiseline, nego riblje ulje.

Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ sadrži najčišći oblik L-karnitina, CarnipureTM, kao i krom koji doprinosi normalnom metabolizmu makronutijenata* te tako potpomaže i metabolizam masti u tijelu.

Almagea SUNLOVE SKIN+ nova je generacija dodataka prehrani. Sadrži inovativnu formulaciju antioksidansa (vitamina E i selena) koji pridonose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

http://www.almagea.hr/dodaci-prehrani

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI