OCIJENI
1+1 GRATIS

ANTISTAX 1+1 GRATIS

Akcija je završila

1 pregleda/dan | Objavljeno: 24.10.2011. 15:43

Antistax je potpuno prirodan proizvod, čiji je glavni sastojak ekstrakt lista crvene vinove loze koji sadrži bioaktivne flavonoide. Flavonoidi su jaki antioksidansi koji jačaju vensku stijenku, pospješuju mikrocirkulaciju, te time pomažu kod umornih, teških, bolnih i otečenih nogu.

Na tržištu je dostupan u tri oblika: tablete, gel i sprej. Antistax tablete predstavljaju dodatak prehrani i koriste se 1 dnevno, ujutro na tašte. Antistax gel i sprej trenutačno hlade, osvježavaju i revitaliziraju noge te su ugodnog mirisa. Antistax gel se brzo upija, nije mastan i ne ostavlja tragove. Od sada u ljekarnama možete pronaći i rashlađujući Antistax sprej, koji stane u svaku torbicu i koji će gdje god se nalazili trenutačno osvježiti i revitalizirati Vaše noge. Antistax sprej sadrži pantenol koji omekšava kožu, poboljšava njezinu gibljivost i čuva vlagu u koži.

U našoj ljekarni Lipa možete ostvariti posebnu pogodnost - kupnjom 1 pakiranja Antistax tableta, dobivate još jedno pakovanje gratis; dok uz gel na poklon dobivate još jedan gel ili Antistax sprej.

ljekarne-lipa.hr/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI