OCIJENI

ALKAKAPS SHARK OIL

0 pregleda/dan | Objavljeno: 31.05.2012. 10:51

ALKAKAPS Shark oil je dodatak prehrani na bazi ulja jetre morskog psa. Koristi se za stimulaciju imunološkog sustava kod stanja smanjene otpornosti organizma, kod čestih ponavljanja infekcija, stresnih stanja i usporenog zacijeljivanja rana. Preporuča se i kao dodatak kemo i radio terapiji u svrhu lakšeg podnošenja nuspojava liječenja.

Sastav: jedna kapsula sadrži 500 mg ulja iz jetre morskog psa, minimalno 20% alkiglicerola (100 mg)

Alkilgliceroli su lipidne mješavine koje se mogui naći u majčinom mlijeku i u organima koji stvaraju krv (koštana srž, slezena, jetra). Oni stimuliraju stvaranje crvenih i bijelih krvnih stanica (leukocita i eritrocita) kao i trombocita, te aktiviraju imunološki sustav kod upalnih procesa i tumora. Alkilgliceroli imaju izraženo antioksidacijsko djelovanje u tkivima i na staničnoj razini. Također su se pokazali važnima u borbi organizma protiv raznih vrsta bakterijskih, virusnih ili gljivičnih infekcija. Najveća koncentracija alkilglicerola u prirodi je u ulju jetre morksog psa.

Uporaba: 1 kapsula 3 puta dnevno, 30 minuta prije obroka, kroz razdoblje od 4 mjeseca, 2 puta godišje.

ljekarne-lipa.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI