OCIJENI
popust 15%

07.-14.2.2020. L'Erbolario & Valentinovo -15%

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 12.02.2020. 21:47

Ovog Valentinova L'Erbolario Vam poklanja 15% popusta na cjelokupni L'Erbolario asortiman!

Za sve one koji vjeruju u ljubav i zaljubljenost, ali i za one koji Valentinovo koriste kako bi se posvetili sami sebi, L’Erbolario poklanja popust na proizvode iz cijelog asortimana. Priuštite si trenutke relaksacije ispunjene predivnim notama iz L’Erbolario svijeta, a svoje omiljene proizvode potražite po nižim cijenama.

Ime tvrtke L'Erbolario potječe od drevnog pojma 'erborare', koji znači: skupiti biljke u poljima u svrhu izučavanja njihovih ljekovitih svojstava. U 30 godina poslovanja, L'Erbolario je u svoj tim uključio široki spektar stručnjaka: travara, biologa, farmaceuta, kozmetologa, liječnika i kemijskih inžinjera. Više od 400 proizvoda kreiranih za njegu lica, tijela i vlasišta, za zaštitu od sunca, dječju kožu, te obogaćivanje prostora vašeg doma, mogu se pronaći na prodajnim mjestima širom svijeta.

Razmazite se čarobnim L`Erbolario proizvodima i od 07. do 14.2. iskoristite popust od 15% na cijeli asortiman L’Erbolario proizvoda.

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI